16 / 05 / 2024

Trabzon çöken cami

Trabzon çöken cami

Doğu Karadeniz’in en büyük cami ve külliyesi olacağı söylenen Trabzon Ortahisar’da yer alan cami inşaatının avlu bölümü çöktü. Çökme nedeniyle iki kişi yaralandı…

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

TOKİ'den Palandöken'e 642 yeni konut! İhalesi bugün!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Palandöken 642 konut ihalesi 5 Şubat'ta!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı.  Yatırım Programı'nda Trabzon Şehir Hastanesi yatırım bedeli 882 milyon 940 bin 240 TL belirlenmişken, ihaledeki maliyet 1 milyar 371 milyon 565  bin 604 TL oldu.

Trabzon Ayasofya Camisi bugün açılıyor!

Trabzon'da bulunan Ayasofya Cami'sinin restorasyonunda sona gelindi. Ayasofya Camisi'nin açılışı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans katılımıyla yapılacak...

Trabzon'daki Ayasofya Camisi salı günü açılıyor!  

Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasından sonra Trabzon’da, 7 yıl önce müzeden camiye dönüştürülerek restorasyonuna başlanan Ayasofya-i Sağir Cami-i Şerifi de salı günü açılıyor. Trabzon’daki Ayasofya, 1964’te camiden müzeye çevrilmişti.

Trabzon'daki cami ve külliyenin inşaatı yüzde 40 tamamlandı!

Trabzon Ortahisar'da denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa edilen cami ve külliye inşaatı yüzde 40 tamamlandı.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Trabzon'da cami inşaatı çöktü: 2 işçi yaralandı!

Doğu Karadeniz’in en büyük cami ve külliyesi olacağı söylenen Trabzon Ortahisar’da yer alan cami inşaatının avlu bölümü çöktü. Çökme nedeniyle iki kişi yaralandı…

Trabzon çöken cami Haberi

Trabzon çöken cami

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi’nde 26 dönüme inşa edilen caminin inşaatında çökme meydana geldi.

182 dönüm rekreasyon alanına yapılan caminin Doğu Karadeniz’in en büyük camii ve külliyesi olacağı belirtilmişti. Çökmenin nedeni hakkında bir açıklama yapılmadı.

Cami inşaatında çökme nedeniyle iki kişinin yaralandığı bilgisi ulaştırıldı.  Samsun Gazetesi'nin haberine göre, yaralanan işçiler çevredekilerin ve kurtarma ekiplerinin yardımı ile yığıntıların altından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İnşaat bölgesinde olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bilgisine ulaşıldı. 

Doğu Karadeniz'in en büyük külliyesinin inşaatı...