03 / 05 / 2024

trabzon çöken okul

trabzon çöken okul

Trabzon’un Hayrat ilçesinde, sağanak yağış, yatılı okulunun bahçesini çevreleyen istinat duvarının çökmesine neden oldu. Okulun, geçen yıl istinat duvarındaki risk nedeniyle tahliye edilmesi, olası facianın önüne geçti...

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

TOKİ'den Erzurum'a yeni okul müjdesi!

Yeni eğitim yatırımları için start veren TOKİ, Erzurum Palandöken'de 24 derslikli okul inşa edecek.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı.  Yatırım Programı'nda Trabzon Şehir Hastanesi yatırım bedeli 882 milyon 940 bin 240 TL belirlenmişken, ihaledeki maliyet 1 milyar 371 milyon 565  bin 604 TL oldu.

TOKİ'den İzmir Bucaya 32 derslikli okul!

İzmir İli Buca İlçesi İsmet Yorgancılar 32 Derslikli Okul ve Ötüken 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Trabzon'da bir okul çatlaklar nedeniyle boşaltıldı!

Trabzon'un Düzköy ilçesinde binasında çatlaklar bulunan Alazlı İlkokulu ve Ortaokulu binası boşaltıldı.

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

Nijerya'da çöken okul binası kaçak çıktı!

Lagos Valisi, Nijerya'nın Lagos eyaletinde çöken okulun kaçak olduğunu, okulun oturmak için inşa edilen bir bina olduğunu açıkladı.

Trabzon Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacak!

Trabzon’un Arsin İlçesi Belediye Başkanı Erdem Şen yaptığı açıklamada Arsin Yatırım adasının yolunda gittiğini ve Bakan Süleyman Soylu’nun konunun takipçisi olduğunu söyledi. Şen, Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacağının da müjdesini verdi.

Trabzon'da 11 okul ve 6 yurt kapatıldı!

Trabzon'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyon kapsamında 11 okul, 7 dernek, 6 yurt ve 1 vakfın kapatılmasına karar verildi.

Trabzon'da kentsel dönüşüm yıkılan ev çay ocağı oldu!

Trabzon'da kentsel dönüşümün projesi nedeniyle yan duvarı yıkılan ve içi gözüken evde aldırış etmeden çalışan çaycı ilginç görüntüler oluşturdu.

trabzon çöken okul Haberi

trabzon çöken okul

Kareniz'de etkili olan yağmur Trabzon'un Hayrat ilçesinde yatılı okulun bahçesini çevreleyen istinat duvarının çöktü.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Etkili olan yağmur nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi’ndeki İMKB Yatılı Bölge Okulu’nun bahçesini çevreleyen beton istinat duvarı yıkıldı. Çöken duvarın yanında bulunan binada oturan insanlar büyük panik yaşadı. 4 katlı okul, istinat duvarı risk taşıdığı gerekçesiyle geçtiğimiz yıl valilik tarafından tahliye edilmişti. Okulda, öğrenci ve öğretmen bulunmaması faciayı önledi.

ÖNLEMLER ALINMIŞTI

Öte yandan duvarın çökme ihtimaline karşı Cumhuriyet ve Taşcılar mahallerine giden yol da tedbir amaçlı kapatılmıştı. Ulaşıma kapanan ve önlem alınan yol, çökmenin ardından taş ve toprak ile doldu.

Sakarya'da bir sitenin istinat duvarı çöktü: 24 daire...