05 / 05 / 2024

Trabzon Dal-Çık onaylandımı

Trabzon Dal-Çık onaylandımı

Trabzon Kaşüstü’nde yapılması planlana fakat yılan hikayesine dönen Dal-Çık projesi Karayollarından onay bekliyor.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kaşüstü’nde yapılması planlanan Dal-Çık projesi için son gelişmelerini anlattı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Trabzon İnteraktif Taşkın Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımına Kasım 2019 tarihinde başlanan "İnteraktif Taşkın Müzesi" tamamlandı.

Trabzon'a Taşkın Müzesi kurulacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, taşkın olaylarına dikkati çekmek ve halkı bilinçlendirmek için dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan Taşkın Müzesi'ni Trabzon'da inşa edeceklerini söyledi.

Gebze Emlak Konutları 3.Etap 2. Kısım kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Gebze Emlak Konutları 3.Etap 2. Kısım'ın kısmi geçici kabulü onaylandı...

Bahçekent Flora'nın son kısım geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Bahçekent Flora'nın son kısım geçici kabul tutanağı onaylandı...

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım'ın kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Trabzon'a Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi geliyor!

Trabzon'da Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için aylardır beklenen Kıyı Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı dün komisyondan geçti.

Hoşdere Emlak Konutları 1.Etap 1.Kısım kesin kabul tutanağı onaylandı!

İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 1.Etap 1.Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" nin kesin kabulü yapıldı ve tutanak 1 Haziran'da onaylandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım kesin kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı ve tutanak 5 Mayıs'ta onaylandı.

Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı onaylandı.

Sayısal Loto talihlisine Trabzon'a yatırım çağrısı!

Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği Sayısal Loto'nun 59'uncu hafta çekilişinde büyük ikramiye olan 5 milyon 632 bin 868 lira 75 kuruşu kazanan talihlinin Trabzon'dan olduğu belirlendi. Sayısal Loto talihlisine Trabzon'a yatırım çağrısı yapıldı.

Trabzon Dal-Çık onaylandımı Haberi

Trabzon Dal-Çık onaylandımı

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu proje için “Proje bize gelirse biz Trabzon için her zaman en iyi çalışmaların yanında olmuşuzdur” dedi


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kaşüstü’nde yapılması planlanan Dal-Çık projesi için son gelişmelerden söz ederek, “Karayolları ağında olan bu yol ve kavşak finansmanını ve projesini kim onaylayacak ve sağlayacaksa tabi olarak o kuruluşa gönderilecektir. Hatta biz belediyemiz olarak herhangi bir yerde bir yol düzenlemesi yapacağımızda kendi yol ağında olmasa bile Karayollarının bu konudaki görüşlerini prensip olarak alırız. Kendi yol ağımızda olan projede de nasıl ilgili kurumların görüşlerini aldıysak bu projede kendi yol ağımızda olmayan, kendi yatırım programımızda olmayıp tamamen Karayolları tarafından projelendirilen alandır. Hem projesi, hem finansmanı. Kanuni olarak Karayollarında olması münasebeti ile birincil muhatabı orasıdır” dedi.


KARAYOLLARI ONAYLADIKTAN...