05 / 05 / 2024

trabzon hayvan bakım merkezi

trabzon hayvan bakım merkezi

Trabzon'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısı ile Büyükşehir Belediyesince 84 dönüm üzerinde yaptırılan Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi, yaklaşık 4.2 milyon liraya mal olacak.

Trabzon’da Türkiye’nin en büyük hayvan bakım merkezi yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sokak hayvanları bakım merkezi ve doğal yaşam alanının yapımına Trabzon’da başlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Her canlı bizim için çok değerlidir” dedi.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılmakta olan Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Trabzon Sokak Hayvanı Bakım Merkezi 4,2 milyona mal olacak!

Trabzon'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısı ile Büyükşehir Belediyesince 84 dönüm üzerinde yaptırılan Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi, yaklaşık 4.2 milyon liraya mal olacak.

Çankaya Çayyolu'ndaki hayvan bakım istasyonu açıldı!

Çankaya Belediyesi, Çayyolu'ndaki yeni hayvan bakım istasyonunu açtı. Ameliyathanenin de bulunduğu tesis, 8 mahalleye hizmet verecek.

Alanya Hayvan Bakım Evi'nin temeli 21 Temmuz’da atılacak!

Antalya’nın Alanya ilçesi Demirtaş Mahallesi’ne 24 dönümlük alana sokak hayvanları için Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılıyor. 1 milyon 453 bin TL’ye ihalesi yapılan bakım evinin temeli 21 Temmuz’da atılacak.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi inşaatı ne durumda?

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor. Trabzon Çağlayan’da bulunan 84 dönümlük alan üzerine inşa edilen merkezin yapımına Orman Ve Su İşleri Bakanlığı katkı sağlıyor.

Trabzon Atatürk Müzesi ilgi görüyor!

Trabzon’un Soğuksu Semtinde bulunan Atatürk Köşkü, bugünlerde ziyaretçi bakımından yavaş yavaş hareketlenmeye başladı.

trabzon hayvan bakım merkezi Haberi

trabzon hayvan bakım merkezi

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çağlayan Mahallesi'nin Kendirli mevkisinde yapımı devam eden Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi inşaatında incelemede bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Türkiye'nin en büyük ve modern merkezinin inşa edildiğini belirten Gümrükçüoğlu, "Türkiye'de hayvan dostu barınakların en büyüğü ve en kapasitelisi, Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın bize tahsis ettiği arazide yapılıyor. Yüklenici firma burada, elektriğini jeneratörden sağlayarak suyu ise taşıyarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu zorlu çalışma koşulları dolayısıyla firma yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Gümrükçüoğlu, merkezin 450 köpek kapasiteli olacağını vurgulayarak, "Merkezde ayrıca sokak hayvanlarının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yer alacak. Ayrıca kedi evi de yapılacak. Merkez içinde ziyaretçilerimize uygun dinlenme yerleri inşa edilecek" diye konuştu.

Gümrükçüoğlu, 4 milyon 240 bin liraya mal olacak merkezin 84 dönüm...