03 / 05 / 2024

Trabzon Modern Boztepe Rezidans

Trabzon Modern Boztepe Rezidans

Trabzon’da inşa edilen Boztepe Residence projesinde yenilenen konut fiyatları 88 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimleri 2013 Haziran’da gerçekleşecek

Trabzon Modern Rezidans'ta 101 bin 500 liraya!

Teslimlerinin Haziran 2013'te yapılmasının beklendiği Trabzon Modern Boztepe Residence projesinde banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları bulunuyor...

Trabzon Modern Boztepe Rezidans'ta 100 bin TL'ye!

374 daire, 4 villa ve 2 mağazadan meydana gelen Trabzon Modern Boztepe Rezidans projesinde teslimler Haziran 2013'te gerçekleşecek

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı Boztepe güzergahında afet riski!

Trabzon Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, yer aldığını iddia etti...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlardan tepki! 

Trabzon Boztepe'deki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlar tepki gösterdi. 

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Trabzon'daki 11 dönümlük arazi halkın kullanımına açılacak!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip arazi halkın kullanımına açılacak.

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Ordu Boztepe Kur’an Kursu binası tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor.

Trabzon Dernekpazarı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Trabzon'un Dernekpazarı ilçe merkezinin kentsel dönüşüme tabi tutulacağı bildirildi. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Yöresel mimariye özen gösterilerek ilçe merkezi modern ve sağlıklı bir yaşam alanı olarak yeniden dizayn edilecek." dedi.

Trabzon Dernekpazarı'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Demekpazarı'nda kentsel dönüşüm çalışması yapılacağını belirterek "Dernekpazarı en modern ilçelerden biri haline gelecek" dedi .

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

Trabzon Modern Boztepe Rezidans Haberi

Trabzon Modern Boztepe Rezidans



Modern Boztepe Residence projesi KM Mimarlık ve Müşavirlik ile KİL-PA ve MET-SA tarafından Trabzon'da hayata geçti. Modern Boztepe Residence projesinde 374 adet daire, 4 villa ve 2 adet de mağaza yer alıyor. 94 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçen projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerine sahip.


Trabzon Modern Boztepe Rezidans projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 konutlar, 88 bin 200 lira ilâ 132 bin 300 lira arasında; 2+1 konutlar, 220 bin 500 lira ilâ 319 bin 500 lira arasında; 3+1 konutlar, 249 bin 90 lira ilâ 383 bin 400 lira arasında ve 4+1 konutlar ise 286 bin lira ilâ 427 bin 875 lira arasında satışa sunuluyor. Banka kredisi kullanarak konut sahibi olmanın mümkün olduğu projede yüzde 25...