25 / 08 / 2024

trabzon ortahisarın altyapısı mı değişecek

trabzon ortahisarın altyapısı mı değişecek

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle başladı.

Nef Arsa Dikili ön lansmanda! Metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan altyapısı hazır parseller! 

Nef Arsa Dikili'de ön lansman süreci ile beraber satışlar başladı. Peki Nef Arsa Dikili'de parsel büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Dikili ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi için beklenen tarih geldi! 187 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi için beklenen tarih geldi... Tam 187 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor...

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

KPSS’den 70 alanlar kaçırmayın! Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor! İşte kadro dağılımı…

KPSS’den 70 alanların kaçıramayacağı bir iş ilanı duyurusu geldi. Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Peki hangi alanlarda alım yapılacak? İşte detaylar…

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

TOKİ Trabzon Ortahisar'daki iş yerlerini satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan 3 adet iş yerini bugün itibariyle satışa çıkardı.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 40 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

trabzon ortahisarın altyapısı mı değişecek Haberi

trabzon ortahisarın altyapısı mı değişecek

Sempozyumun açılışında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon il genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Gümrükçüoğlu, yeni büyükşehir olan illerin önemli bir eksikliği yaşamakta olduğunu ifade ederek "Bu eksiklik şu; belediyelerin en önemli gelirleri maliye paylarıdır. Maliye payları nüfus ve kilometre karedeki alana göre dağıtılmaktadır. Trabzon'un, Ordu'nun alanı küçük ve engebeli; üstelik vadisi var, heyelanı var, baskın yağışları var. Bütün bunların ortaya koyduğu altyapıdaki güçlüğe rağmen 4 bin 685 kilometre kare alanımız var. Nüfusumuzda 666 bin 800. Bizimle hemen hemen aynı nüfusa sahip olan Erzurum ilimiz kilometre kare olarak bizim beş mislimiz. Konya'mızın alanı bizin on mislimiz. Bu çerçevede bakıyoruz ki nüfus bir kriter olmalı, alan önemli bir kriter olmalı ama maliye...