02 / 05 / 2024

trabzon otel projeleri

trabzon otel projeleri

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Trabzon Yıldız Life Hotel hizmete açıldı!

Trabzon'un sevilen ve tanınan iş adamlarından biri olan Adnan Yıldız, Trabzon'da bir önemli yatırıma daha imza attı. Adnan Yıldız, Trabzon Yıldız Life Hotel'i muhteşem bir törenle açtı.

Körfez sermayesi Trabzon'a turizm yatırımı yapacak!

Ortadoğulu turistin son dönemdeki önemli çekim merkezlerinden biri olan Trabzon, bu kez Körfez'den iki önemli yatırımcı çekti. Biri BAE'den diğeri de Suudi Arabistan'dan iki yatırımcı Trabzon'da iki önemli turizm yatırımı gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Trabzon'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Trabzon İli, Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesi, Yalı Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 18 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trabzon otel yatırımında zirveyi zorluyor!

Bu senenin ilk 10 ayında 48 şehirde 143 yeni otel projesi 2.3 milyar TL’lik teşvik belgesi aldı. Antalya ve İstanbul yine ‘en fazla otel yatırımı yapılan iki il’ olurken, Trabzon 12 otel yatırımı ile adeta zirveyi zorladı.

Trabzon Yomra için özel kentsel dönüşüm planı!

Trabzon Yomra AK Parti belediye başkan adaylarından Doç. Dr. Volkan Yıldırım, hayata geçirilecek projeleri hakkında konuştu. Yıldırım, “Yomra ilçemizin gelecek vizyonuna uygun bir kentsel dönüşüm modeli ortaya koyacağız'' diye konuştu.

Trabzon'da Araplara arazi satışı yargıya taşındı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde otel ve alışveriş merkezi yapılmak üzere Şehit Üstteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın Arap yatırımcılara satılması yargıya taşındı. Vatandaşlar, arazi satışının iptali istemiyle dava açtı.

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

trabzon otel projeleri Haberi

trabzon otel projeleri

Trabzon Park Dedeman Oteli'nin açılışı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi ve Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun katılımıyla bugün gerçekleşecek. 


KALİTE VE ZARAFETİN ADRESİ 

19 Mayıs'tan beri misafirlerini kabul eden Park Dedeman Otel'in bugün resmi açılışı yapılacak. Otel 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli. Ayrıca beş adet toplantı salonu ve bir adet fitness center bulunuyor. Bir tane bütün gün açık olan restoran mevcut. Bir adet bar bulunuyor. Toplantı salonunun yanı sıra park kantin denilen mini market bulunuyor. Çok fazla zincirde olmayan ve yeni bir konsept sadece odaklı servislerde oluyor. Bir adet bussiness center ve İnternet, diğer teknolojilerden faydalanmak isteyenler burayı rahatlıkla kullanabiliyor. Fitness salonu mevcut fakat sadece otelde kalan misafirler kullanabiliyor,...