28 / 07 / 2024

Trabzon Otogarı ihalesi

Trabzon Otogarı ihalesi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, katıldığı toplantıda Trabzon’a yapılması planlanan ve yapımı süren yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Trabzon 2023 projesiyle 166 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon 2023 projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Trabzon TOKİ projesinde 166 konut yer alacak.

TOKİ'den Trabzonlulara yeni proje müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede toplam 53 adet konut yer alacak.

Herkes bekliyordu! TOKİ Trabzon Of projesi için o gün geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Trabzon projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 94 adet iş yeri ve 27 adet ofis ye alacak.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ, Trabzon Arsin'de 221 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 40 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon'da 25 adet iş yeri inşa edecek! İhalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 25 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Of'a 30 iş yeri! İhalesi bugün!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

TOKİ Trabzon Of 30 iş yeri ihalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKi'den Trabzon Of'a 30 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Trabzon'da 22.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 22 milyon 904 bin 846 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Trabzon Otogarı ihalesi Haberi

Trabzon Otogarı ihalesi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve İl Başkanı Haydar Revi’nin katıldığı toplantıda Trabzon’a yapılması planlanan ve yapımı süren yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

ŞEHRİMİZE ÇOK YAKIŞTI

Toplantıda söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  Bakan Karaismailoğlu’na Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, şehrin beklentileriyle ilgili konuştu. Geçtiğimiz günlerde Kanuni Bulvarı’nın Beşirli, Karşıyaka, Erdoğdu bölümünün hizmete açılmasından duyduğu memnuniyet hakkında konuşarak sözlerine başlayan Başkan Zorluoğlu “Aracımı kendim kullanarak o yoldan geçtim, gidiş-geliş harika bir yol oldu. Trabzon’a çok yakıştı. Süratle tamamlanması sizlerin ve Bakanlığımızın Trabzon’a gösterdiği özel ilginin neticesidir. Ben bir kere daha hem Trabzon halkı hem de şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah kalan bölümleri...