03 / 05 / 2024

Trabzon Pazarkapı sahil düzenlesi

Trabzon Pazarkapı sahil düzenlesi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı sahil düzenlemesinin Trabzon için dev bir adım olacağını söyledi.

Trabzon'daki 18 adet iş yeri ile 1 adet depo satışa çıkıyor! 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pazarkapı Mahallesinde yer alan 18 adet dükkan ile 1 adet depoyu satıyor. Peki depo ile dükkanların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm kapsamına alınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantıda Pazarkapı dönüşüm projesi masaya yatırıldı.

Trabzon Ortahisar Kadınlar Hali'nin yıkımı başladı!

Trabzon Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi'ndeki halin yıkım çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılması planlanan proje ile yine aynı bölgede faaliyetine devam edecek.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Ortahisar'da 15.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Trabzon Ortahisar Pazarkapı mahallesinde yer alan 4 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 15 milyon 543 bin TL olarak belirlendi.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm alanına alınıyor!

Trabzon’da Zağnos ve Tabakhane Vadileri Kentsel Dönüşüm alanları arasında bulunan Pazarkapı Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Trabzon Pazarkapı sahil düzenlesi Haberi

Trabzon Pazarkapı sahil düzenlesi


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı sahil düzenlemesinin Trabzon için dev bir adım olacağını söyledi.


GÜLCEMAL’DE BİRİNCİ TAHKİMATIN MALİYETİ 35 MİLYON TL


Trabzon’a değer katan yatırımlara aralıksız olarak devam ettiklerini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, Beşirli ile Kemarkaya mahalleleri arasında Sahil Dolgu Projesine (Gülcemal) devam ediyoruz. Gülcemal dev bir projedir. Proje ile toplamda 800 bin metrekare alan kazanılacaktır. Proje kapsamında şu anda sürdürülmekte olan Beşirli’deki birinci tahkimat bölgesinin maliyeti 35 trilyondur. Burada çalışmalar aralıksız olarak sürüyor” dedi.

BÜYÜK ŞEHİR CAMİSİ PAZARKAPI’DA YAPILACAK


Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen haftalarda kamuoyuna arz edilen Pazarkapı Sahil Düzenlemesi Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, “Pazarkapı sahil düzenlemesi için aylardır çalışmaktayız. Nihayetinde gerek Pazarkapı’nın rekreasyon projesi gerek Gülcemal Beşirli tahkimat projesi, proje ihalesine çıkacaktır. Trabzon’un önemli bir ihtiyacı...