16 / 05 / 2024

trabzon sahil koyları

trabzon sahil koyları

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon insanıyla denizi yeniden buluşturmak gerektiğini söyledi. Yıldız, denize girilebilecek koyların yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Bakanlıktan sahil ve koyların işletme haklarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sahil ve koyların işletme haklarının ihalesiz olarak Muğla Çevre Koruma Vakfına (MUÇEV) verildiği iddiasının gerçek dışı olduğunu belirtti.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Trabzon sahil dolgu projesinde sona geliniyor!

Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi birinci etabında inşa edilen mendireğin yapımında sona geliniyor.

Trabzon Yomra’daki sahil tesisleri yıkılıyor!

Trabzon’un Yomra ilçe sahilinde deniz kenarına kurulan ve insanların ihtiyacına koşan sahil tesislerinin yıkımı başladı. Yıkım, Trabzon Valiliği tarafından gerçekleştirilecek.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi kapsamında 1. etap (Beşirli) tahkimat çalışmaları tamamlandı.

Van Gölü'ne sahil kordonu projesi geliyor!

Türkiye'nin en büyük gölü olan Van Gölü'ne sahip Van Gölü'nün etrafı canlandırılacak. Hayata geçirilecek olan Sahil kordonu projesiyle Van Gölü koyları turizme kazandırılacak.

Trabzon Gülcemal Projesi için anket!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi için yeni bir anket çalışması başlattı. Gerçekleştirilen ankette, vatandaşlara sahil alanında neleri görmek istedikleri soruluyor.

Trabzon Gülcemal projesinde 1. etap tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırmakta olduğu Sahil Projesi (Gülcemal) kapsamında 1. etap sahil tahkimat çalışmalarına aralıksız olarak devam ediliyor.

Trabzon sahil projesinin 4. etap çalışmaları başladı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, sahil projesinin 3 etabının tamamlandığını, 4. etap için çalışmalara başlandığını söyledi. Çebi, ''4. etap vatandaşları denizle buluşturacak'' dedi.

trabzon sahil koyları Haberi

trabzon sahil koyları

Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, bölge insanının gittikçe denizle iletişiminin koptuğuna değinerek, "Bu konuda herkes daha duyarlı olmalı. Milletvekili olursam önem vereceğim konulardan biri budur. Trabzon'un merkez ve tüm sahil ilçelerinde kıyılarının yeniden yapılandırılması gerekir. Denize girilebilecek koyların yapılması ve bölge insanının denizle buluşturulmasını sağlayacağız. Projelerimizle Karadeniz sahiline yeniden hayat vermeyi düşünüyorum." dedi. 


KENT ORMANI İLK OLACAK 


Yıldız, sözlerine şöyle devam etti; "Bölgede kime sorsanız en önemli sorun ne, hemen hemen herkes işsizlik diye cevap verir. İşsizlik sorununa çözüm üreteceğimiz projelerimizi geçtiğimiz günlerde açıklamıştım. Trabzon'un tek problemi o değil. Trabzon; yeşili, yaylası, sahili ve takımı ile dünyada bilinen bir şehir. Bu şehirde Avrupa'da örneklerini gördüğümüz kent ormanları oluşturmamız gerekir. Yeşilin her tonunun olduğu, her ağacını yetiştiği bir bölgede şehir içinde bir ormanın...