17 / 05 / 2024

trabzon sahili denize girilecek yerler

trabzon sahili denize girilecek yerler

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon insanıyla denizi yeniden buluşturmak gerektiğini söyledi. Yıldız, denize girilebilecek koyların yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Trabzon'daki cami ve külliyenin inşaatı yüzde 40 tamamlandı!

Trabzon Ortahisar'da denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa edilen cami ve külliye inşaatı yüzde 40 tamamlandı.

Trabzon Sümela Evleri satılık!

Toplam 170 adet konuttan meydana gelen Trabzon Sümela Evleri satılık fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiyor. Projede daireler denize sıfır konumda bulunuyor.

Trabzon Sümela Evleri güncel fiyatları 2017!

Sebat Proje imzası taşıyan Trabzon Sümela Evleri, denize sıfır konumuyla ev sahiplerine doğayla iç içe bir yaşam imkanı sunuyor. İşte Trabzon Sümela Evleri güncel fiyatları 2017...

Beykoz sahili denize doğru 10 metre genişleyecek!

Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak. Proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek.

Ömer Yıldız: Trabzon'u denizle buluşturacağız!

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon insanıyla denizi yeniden buluşturmak gerektiğini söyledi. Yıldız, denize girilebilecek koyların yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Şana Evleri Trabzon!

Şana Evleri Trabzon denize 200 metre mesafede 3M Yapı imzası ile inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan Şana Evleri Trabzon'da toplam 100 daire bulunuyor. Projede daire teslimlerinin Mayıs ayından sonra yapılması öngörülüyor.

Trabzon Şana Evleri Projesi!

Trabzon Şana Evleri Projesi 3 blok halinde inşa ediliyor. Denize 200 metre mesafede yükselen Trabzon Şana Evleri Projesi 6 bin 500 metrekare peyzaj alanına sahip.

Kozlu sahili çöpten temizlendi!

Zonguldak'ta büyük dalgalarla eski çöp döküm alanından denize karışan atıkların kirlettiği Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlarca temizlik yapıldı. Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar temizlik yaptı.

Trabzon'un çehresi kentsel dönüşüm projeleriyle değişiyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ve yeşillendirme çalışmaları, Trabzon'daki müthiş değişimi gözler önüne seriyor. Bu değişimin en net bir şekilde görüldüğü yerlerden birisi Ayasofya Camii çevresi ve Yenihamale sahili.

Fadıl Akgündüz Trabzon'da otel yapacak!

Caprice Gold adıyla Bordo-Mavili Kulübe sponsor olmayı hedefleyen ve isim hakkı üzerinde pazarlıklar yapan Akgündüz'ün, Trabzon'da yeni bir otel projesine başlayacağı, denize sıfır 10 dönümlük araziyle ilgili planlamanın sürdüğü öğrenildi.

Trabzon'da 3.5 milyon euro'ya yüzen lokanta yapıldı!

Trabzon'un Sürmene ilçesinde yapılan, lokanta olarak hizmet verecek olan gemi, denize indirildi. Teknenin denizle buluşması için düzenlenen törene bölgenin protokolü de katıldı

Erdoğan Bayraktar: Trabzon'u ticaret merkezi haline getireceğiz!

Erdoğan Bayraktar, “Trabzon 'dan Erzincan 'a demiryolu ve Antalya 'ya açılacak bölünmüş yolla kenti ticaret merkezi haline getireceğiz. Kentteki Zaganos ve Tabakhane dereleri ile kent merkezindeki surları ortaya çıkaracak çalışmalar yapıyoruz' dedi

Trabzon Vakıflar Giresun 'da bina yaptırıyor!

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Giresun Nizamiye Mahallesi 'ndeki üç arsayı üzerine bina yaptırmak üzere ihaleye çıkardığını açıkladı. İhale tarihi olarak 24 Mayıs 2011 'i gösterildi

trabzon sahili denize girilecek yerler Haberi

trabzon sahili denize girilecek yerler

Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, bölge insanının gittikçe denizle iletişiminin koptuğuna değinerek, "Bu konuda herkes daha duyarlı olmalı. Milletvekili olursam önem vereceğim konulardan biri budur. Trabzon'un merkez ve tüm sahil ilçelerinde kıyılarının yeniden yapılandırılması gerekir. Denize girilebilecek koyların yapılması ve bölge insanının denizle buluşturulmasını sağlayacağız. Projelerimizle Karadeniz sahiline yeniden hayat vermeyi düşünüyorum." dedi. 


KENT ORMANI İLK OLACAK 


Yıldız, sözlerine şöyle devam etti; "Bölgede kime sorsanız en önemli sorun ne, hemen hemen herkes işsizlik diye cevap verir. İşsizlik sorununa çözüm üreteceğimiz projelerimizi geçtiğimiz günlerde açıklamıştım. Trabzon'un tek problemi o değil. Trabzon; yeşili, yaylası, sahili ve takımı ile dünyada bilinen bir şehir. Bu şehirde Avrupa'da örneklerini gördüğümüz kent ormanları oluşturmamız gerekir. Yeşilin her tonunun olduğu, her ağacını yetiştiği bir bölgede şehir içinde bir ormanın...