29 / 04 / 2024

trabzon satılık turizm arsası

trabzon satılık turizm arsası

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Trabzon Yomra'da bulunan otel yeri imar özelliğine sahip arsayı satışa çıkardı

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık turizm imarlı arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Çolaklı Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa satılıyor. Satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Trabzon Sümela Evleri 2017 satılık daire fiyatları!

Sebat Proje imzası taşıyan Trabzon Sümela Evleri 2017 satılık daire fiyatları 260 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Sümela Evleri Trabzon satılık daire!

Toplam 170 adet daireden oluşan Sümela Evleri Trabzon satılık daire fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiyor. Sümela Evleri 10 blok şeklinde inşa ediliyor.

Trabzon Sümela Evleri satılık!

Toplam 170 adet konuttan meydana gelen Trabzon Sümela Evleri satılık fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiyor. Projede daireler denize sıfır konumda bulunuyor.

Trabzon Sümela Evleri satılık daire!

Teslimlerin hemen yapıldığı Trabzon Sümela Evleri 170 konuttan meydana geliyor. Trabzon Sümela Evleri satılık daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor.

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Trabzon Çaykara TOKİ Emekli Evleri satılık!

Trabzon Çaykara TOKİ Emekli Evleri satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 13 bin 186 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları!

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları 74 bin 787 TL'den başlıyor. Kura tarihi 4 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Trabzon N Tepe Konutları satılık!

Trabzon N Tepe Konutları satılık daireleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Trabzon N Tepe projesinde toplam 116 daire bulunuyor.

trabzon satılık turizm arsası Haberi

trabzon satılık turizm arsası

Milli Emlak, Trabzon Yomra'da 18 Ada, 6 Parselde 495.53 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan otel yeri imzar özelliğine sahip olan arsayı ihaleyle satacak. Arsanın ihalesi 05.06.2012 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 


Arsanın toplam tahmini bedeli 715 bin TL, geçici teminatı ise 214 bin 500 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için; http://www.milliemlak.gov.tr


Sinem...