18 / 05 / 2024

trabzon Seranit Grup bayisi

trabzon Seranit Grup bayisi

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Trabzon'da 209 inşaat işçisi için mesleki yeterlilik sınavı!

Trabzon'da inşaat ve makine alanında toplam 209 kişiye mesleki yeterlilik sınavı yapıldı. Sınav, Of Çaysan ve Kantekin Grup İnşaat’ta gerçekleştirildi.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi'nin ruhsatı alındı!

Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi arazisi üzerine Armada Grup tarafından inşa edilecek fuar ve kongre merkezi kompleksinin inşaat ruhsatı alındı.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

AKS Grup'tan Trabzon Yeşilköy'e 550 konut!

AKS Grup Trabzon Yeşilköy'de hayata geçireceği projesini Ocak'ta satışa çıkarıyor. 27 blok halinde yükselen projede 550 adet konut bulunuyor.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Seranit Grup, Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğine sponsor oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor.

Trabzon Karakaya'ya yeni baraj geliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, " Boğaç Deresi üzerinde baraj inşası içinde çalışmalara devam ediliyor. Karakaya Grup İçme Suyunun hizmet verdiği alandan daha geniş bir alanı besleyecek olan barajın inşası için zemin sondaj çalışmaları tamamlandı." dedi

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Trabzon Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Arsin ilçesinin Yeşilyalı Mahallesi’nde bulunan Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu’nda da Büyükşehir Belediyesi tarafından 1,5 km’lik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

trabzon Seranit Grup bayisi Haberi

trabzon Seranit Grup bayisi

Porselen, yer ve duvar karolarının dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, Trabzon bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon Valiliği İl Özel Kalem Müdürü Faruk Tosun, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Seranit Grup Başkanı Hamdi Altunalan ve Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba katılımı ile yapılan açılış töreni, Trabzon halkı ve iş çevreleri tarafından da büyük ilgi gördü. Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesi her platformda tescillenen Seranit Grup’un Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışı, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu – ACK Bayisi’nde gerçekleştirilecek.


“Ar-Ge’ye en fazla yatırım yapan şirketiz”

Seranit Grup Başkanı Hamdi Altunalan, açılışta yaptığı konuşmasında şirket olarak Ar-Ge’ye verdikleri öneme değindi. 2014’te sektöründe Ar-Ge’ye en fazla yatırım yapan şirket olduklarının...