04 / 05 / 2024

Trabzon Vakfıkebir yatırımları

Trabzon Vakfıkebir yatırımları

Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta ve AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu olduğu halde projelerini basına tanıttı.

Trabzon Vakfıkebir'e 32 milyon TL'lik eğitim yatırımı yapıldı!

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'ne, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkısıyla maliyeti toplam 32 milyon TL'yi bulan okul, yurt ve spor salonu yapıldı, inşaatları tamamlanan yatırımlar, önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi tasarımıyla dikkat çekiyor!

36 şehirde 7 milyon 403 bin metrekarelik alanda 97 millet bahçesi projesi yürüten TOKİ, 18 projenin ihalesini gerçekleştirerek yapımına başladı. Yeni uygulamalardan biri olan Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesi Karadeniz'in doğasıyla uyumlu tasarımıyla dikkat çekiyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon'da gayrimenkule yatırımcı ilgisi!

Trabzon'u yılda 2 milyonu aşkın turist ziyaret ediyor. Turizmin gelişmesi, yabancıların bölgede gayrimenkul yatırımlarının da artmasını sağladı.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Çaykara yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çaykara yatırımlarını değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Tonya yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya yatırımlarını anlattı. Gümrükçüoğlu Tonya’da altyapıdan üstyapıya her alanda yatırım yaptıklarını söyledi.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Trabzon'da otel yatırımları hız kazandı!

Trabzon’da yatak kapasitesini artırmak için otel yatırımları hızlandı. 356 konaklama tesisinde 3 bin 796 oda ve 18 bin 650 yatak kapasitesine sahip Trabzon’da yatak kapasitesini artırma çalışmaları yapılıyor.

Bosna Hersek'teki Türk yatırımları ne durumda?

Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki ticareti geliştirmek ve Bosna Hersek'teki Türk yatırımlarını arttırmak amacıyla 2010 yılında kurulan Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı, faaliyetleriyle iki ülke arasında "köprü" vazifesi görüyor.

Trabzon Vakfıkebir yatırımları Haberi

Trabzon Vakfıkebir yatırımları

Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta ve AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu olduğu halde projelerini basına tanıttı.


amamlanma aşamasında olan projelerin tanıtımı sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Balta, yapımı hızla devam eden projelerle ilçenin çehresini değiştireceklerine inandıklarını ifade ederek özellikle ‘Fol deresi Projesi’nin bölgede bir benzerinin daha olmadığına dikkat çekti. Başkan Balta “Şu anda üzerinde olduğumuz proje 2 Bin TL’ye mal olacak bir proje. Proje ile Fol Deresi’nin etrafını bir yaşam alanı olarak yapmayı planlıyoruz. İnsanlar şehir içersinde hava alsın istiyoruz. Bu projenin ayrıca Sahil Parkı tarafında da bir bölümü var. Ardından Sahil Dolgu Alanı’na bağlanacak. Ardından proje stadyum bölgesine kadar uzanacak ve insanlar dere kenarında yürüyebilecekler....