04 / 05 / 2024

Trabzon yol yenileme çalışmaları

Trabzon yol yenileme çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Trabzon Akören-Yeşilyurt-Özdemirci'nin yolları yenileniyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahalleleri birbirine ve ilçe merkezlerine bağlayan grup yollarında betonlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde proje mesaisi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

Trabzon'da 'haç sembollü' yapı tartışması!

Trabzon Akçaabat'taki Kayabaşı Yaylası'nda, iki Arap ailenin satın aldığı arsa üzerine inşa ettirdiği villaların dış cephelerinin Hristiyanların dini sembolü 'haç' işaretine benzemesi tartışmalara yol açtı.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

TOKİ Trabzon Yenicuma'da sözleşme dönemi başlıyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

Trabzon'a 9,2 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Trabzon'da son 15 senede yol, tünel ve köprü inşası için 9,2 milyar TL'lik yatırım yapıldı.

TOKİ Trabzon Pelitli'de 41 iş yerini satışa çıkarıyor!

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pelitli Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan ve inşaat çalışmaları tamamlanan 41 işyeri satışa çıkarıldı.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Trabzon Tabakhane Yenicuma sözleşme tarihleri 2017!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 5 adet için sözleşme dönemi sona eriyor.

TOKİ Trabzon Tabakhane sözleşme dönemi!

TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Projesi sözleşme imzalama dönemi bugün başlıyor. Toplamda 5 adet daire için sözleşmeler 02 Ağustos – 18 Ağustos 2017 arasında imzalanacak.

Trabzon yol yenileme çalışmaları Haberi

Trabzon yol yenileme çalışmaları


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçabat’ın Derecik Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye ekipleri ve mahalle sakinleri ile görüşerek bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu, yaptığı değerlendirmede Trabzon’un her ilçesinde çalışma yaptıklarını kaydederken, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tüm ilçelerimizde varız. Asfaltlama yapıyoruz, betonlama yapıyoruz, sanat yapısı inşaatlarımızı ve yol bakım-onarım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Son derece kaliteli çalışmalara imza atıyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Derecik Mahalle Muhtarı Samettin Kara da mahallesinde yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken, “Mahallemizde geçen yıl üç caddemizde asfaltlama çalışması yaptık. Şimdi de 1,5 km’lik yolumuzda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Böylece bozuk yollarımızdaki sorunları ortadan kaldırıyoruz. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Trabzon Büyükşehir...