28 / 04 / 2024

trabzon yomra heyelan

trabzon yomra heyelan

Bayraktar, hafta başında Yomra'da sağanak sonucu oluşan heyelanda annesi ölen, eşi ise kaybolan Mustafa Ateş'e başsağlığı diledi Erdoğan Bayraktar, zarar gören Yomra ilçesinde incelemelerde bulundu...

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! 2 taksitle 16 dükkan satacak! Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Trabzon Yomra'da yer alan 16 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor.

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

Trabzon'da 446 riskli bina bulunuyor!

Sel ve heyelan tehdidi ile karşı karşıya olan Trabzon'da riskli 446 bina bulunuyor. Bölge sakinleri riskli binalardan güvenli yapılara geçeceği günü bekliyor.

TOKİ Trabzon Yomra alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

Trabzon'da sel ve heyelanın ardından hasar tespit ediliyor!

Trabzon'daki sel ve heyelanın ardından hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Devletimiz her konuda gerekeni yapacak ve yaraları saracaktır'' dedi.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Yomra Belediyesi'nden 21 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Sancak Mahallesi'nde bulunan 20 Ada 40 Nolu parselinde kayıtlı 4693,74 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerinde faal durumda bulunan akaryakıt istasyonu 21 milyon 81 bin 220 TL bedelle satılıyor.

Yomra'da üniversitenin kullandığı arazi halka açıldı!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mutafa Bıyık, Yomra’da bir özel eğitim kurumu tarafından kullanılan araziye giriş yaparak, alanı Yomra halkının kullanımına sundu. Bıyık, arazinin Yomra halkının ortak malı olduğunu ifade ederek, “Halkımızın burayı kullanmasını kimse engelleyemez." dedi...

Trabzon'un 'heyelan duyarlılık haritası' hazırlandı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Trabzon Müdürlüğü, eğimli coğrafi yapısı dolayısıyla yüzde 47'lik heyelan riski ile "yüksek ve çok yüksek risk" kategorisinde bulunan Trabzon için "heyelan duyarlılık haritası" hazırladı.

Yomra TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan 66 adet konut satışa çıktı. İşte Yomra TOKİ başvuru tarihleri 2019...

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Trabzon Yomra TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesi kapsamındaki 61 adet konut satışa sunuldu.

trabzon yomra heyelan Haberi

trabzon yomra heyelan


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, hafta başında meydana gelen sel ve heyelandan zarar gören Yomra ilçesinde incelemelerde bulundu.


Bakan Bayraktar, beraberindeki heyetle Yomra ilçesine bağlı Taşdelen köyünde, sağanak sonucu oluşan heyelanda toprak altında kalarak  ölen Şakire Ateş'in oğlu, kaybolan Neriman Ateş'in ise eşi Mustafa Ateş'i evinde ziyaret etti.


Ateş ve yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Bayraktar, Doğu Karadeniz'de bu tür sıkıntıların yaşandığını belirterek, hükümet olarak sel ve heyelanlara karşı her türlü önlemi aldıklarını ve almaya devam edeceklerini söyledi.


Heyelan sonucu kaybolan Neriman Ateş'in bulunması için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Bayraktar, "Ailenin yanındayız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.


Mustafa Ateş ile yakınları ise Bakan Bayraktar'a teşekkür etti.


Bakan Bayraktar daha sonra heyelan meydana gelen alanda incelemede bulundu. Bayraktar yetkililerden, heyelanın zararları ve kaybolan kişinin...