29 / 04 / 2024

Trabzon Yüzon7 Residance satış ofisi

Trabzon Yüzon7 Residance satış ofisi

YüzOn7 Residance Kaşüstü fiyatları 181 bin TL'den başlıyor. Trabzon'da yükselen YüzOn7 Residance projesi Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek...

Trabzon Tabakhane'de 632 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi için yıkımlara devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir'den 20 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Arsin Güzelyalı'daki arsa satışa sunuluyor. İhale 8 Ağustos'ta yapılacak..

Trabzon Çömlekçi 2. Etap'ta 15 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki yıkımlarına son sürat devam ediyor.

Trabzon Karaçam ve Ataköy mahalleleri nazım imar planı onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un içerisinde Çaykara ve Dernekpazarı’nın da bulunduğu 8 ilçenin imar planını onayladı.

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi'nin binası 20.8 milyon TL'ye satılıyor!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon Akçaabat Yıldızlı-Merkez Mahallesi'nde bulunan Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi binası 20 milyon 885 bin TL'ye satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen meclis toplantısında kabul edildi. Toplantıda 2016 faaliyetleri de masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediyesi Trabzon’u imar ediyor!

Dün gerçekleştirilen Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında Trabzon'un imar konusu ele alındı.

Trabzon'da 224 riskli yapı yıkıldı!

Trabzon'da 271 riskli yapının 224'ü yıkıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Erdoğdu, Kaymaklı ve Gürbulak Mahallelerinde olmak üzere 3 adet alanda riskli alan olduğu belirtildi.

Trabzon'da yüksek yapılaşmalar azaltılacak!

Trabzon'da yüksek katlarla ilgili olarak sert tahliller yapan ve Meclis toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki sözlerini dinleten Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na destek geldi.

Rasim Güntekin: Trabzon'da yatırımcıyı kaçırıyorlar!

Rasim Güntekin, dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz’ın isteği üzerine Trabzon’a otel kurdu. Yeni yatırımlar düşünüyordu. Ama yapılan haksızlık canına tak etti. Şimdi ise “Çok sevdiğim şehrimi terk etme noktasına geldim” diyor…

Trabzon Büyükşehir'den asfalt rekoru!

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir'den 310 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

Trabzon Yüzon7 Residance satış ofisi Haberi

Trabzon Yüzon7 Residance satış ofisi


7 bin 700 metrekare alanda inşa edilen Yüzon7 Residance projesi May Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Yüzon7 Residance projesi Trabzon Kaşüstü'nde yer alıyor.


Yüzon7 Residance Kaşüstü projesinde teslimlerin Nisan 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 14 katlı üç blok halinde yükselen Yüzon7 Residance projesinde 117 konut yer alıyor.



Yüzon7 Residance Kaşüstü fiyatları!


Yüzon7 Residance Kaşüstü projesinde tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı. Yüzon7 Residance Kaşüstü fiyatları köşe 3+1 dairelerde 181 bin TL'den başlarken, normal katlarda 250 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Yüzde 70 inşaatı tamamlanan Yüzon7 Residance Kaşüstü projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Yüzon7 Residance projesinde daire alanları 181 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor.




Tel: 0 (462) 326 22 21

Web: mayyapi.com.tr

Gülcihan...