13 / 05 / 2024

trabzonda üstgeçit çöktü

trabzonda üstgeçit çöktü

Trabzon'da bir üst geçit çöktü. Bir iş makinesinin çarpması sonucu beton blokların düşmesi nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapalı kaldı. Olay Trabzon-Gümüşhane Karayolu'nun Mataracılar mevkisinde gerçekleşti...

İlaçta KDV yüzde 10’a çıktı: 14 bin 900 çeşit ilaca bir zam daha geliyor! 

İlaçta KDV oranın yüzde 10'a yükseltilmesiyle 14 bin 900 çeşit ilacın fiyatlarının artacağına vurgu yapan TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, KDV'nin mali takibi sağlama amacıyla sembolik bir değere düşürülmesinin gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Nazan Öncel’in miras davasından borç çıktı!

Akşit Togay’ın Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını alabilmek için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Bilirkişi raporuna göre Akşit Togay’ın 1 milyon 50 bin lira vergi ve SGK borcu olduğunu ortaya çıktı.

Bursa Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş iki katlı binayı yıktı. 

Mersin'deki tek katlı evin tavanı çöktü!

Mersin'de bulunan tek katlı evin salon tavanı çöktü. Olay sonucu Zeynep Gökçe (65) ile oğlu Reşit Gökçe (35) yaralandı.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapıya geçit yok!

Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

Ordu yürüyen merdivenli üstgeçit için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın teleferiğe ve sahile daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen üst geçidin yapım çalışmalarına başlandı.

trabzonda üstgeçit çöktü Haberi

trabzonda üstgeçit çöktü


Trabzon-Gümüşhane Karayolu'nun Mataracılar mevkisinde, bir iş makinesinin çarptığı belirtilen beton üst geçit çökerek yola düştü. Ölen ya da yaralanan olmayan olay sebebiyle karayolu bir süre trafiğe kapandı. 


Karayolundaki trafik, üst geçitten yola düşen beton blokların iş makineleri ile kırılarak yoldan kaldırılmasının ardından normale...