28 / 04 / 2024

Trabzonspordan kartala dev proje

Trabzonspordan kartala dev proje

İstanbul'un Kartal ilçesinde 2023 senesine kadar kiralanan araziyi satın almayı öneren Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, kulübe 100 milyon dolar getirecek bir projeye imza atmak için girişimlerine start verdi.

Tarihi deniz surları dev bir projeyle hayata dönüyor!

İstanbul’un yıllardır kaderine terk edilen tarihi deniz surları dev bir projeyle hayata dönüyor. Restorasyon ve yenilemeyle 7 kilometrelik bisiklet yolu ve kafelere kavuşacak surlar cinayetlerle değil kültürel etkinliklerle anılacak.

Tepe Nautilus AVM’ye yeni Dev LED yatırımı!

Tepe Nautilus AVM’ye yeni Dev LED yatırımı yapıldı. 2010 yılından beri Istanbul basta olmak uzere toplamda 751 adet ekranla reklam verenlerine hizmet veren Allscreenmedia yeni yatırımlarına devam ediyor.

Koçtaş'tan dev sezon finali kampanyası!

Evini güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, tüketiciler için avantajlı kampanyalar düzenlemeyi sürdürüyor. Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, yaz sezonunun sonuna yaklaştığımız şu günlerde dev bir indirim kampanyasına imza attı.

Ankara'ya 9 bin kişilik dev cami inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, " Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi " kapsamında bölgeye 9 bin kişilik dev bir cami inşaa ettiriyor...

Toki Ankara'ya dev bir üniversite kampüsü kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savası'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor.

İzka İnşaat Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne dev bir kampüs kazandırıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt’ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor.

Adnan Saka: Aliağa 40 yılda dev bir liman kentine dönüştü!

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa 'nın 40 yılda dev bir sanayi, ticaret ve liman kentine dönüştüğünü belirterek, Aliağa’nınEge bölgesi için ne kadar önemli olduğunu söyledi.

Doğu'nun ilk dev akvaryumu Ceylan Karavil Park'ta açıldı!

Ceylan Karavil Park alışveriş merkezi, 150 milyon dolarlık yatırımla Diyarbakır'da kapılarını açtı. Dünya denizlerinden ve göllerinden örneklerin sergilendiği 3.000 metrekarelik akvaryum Doğu'nun ve Güneydoğu'nun ilk dev akvaryumu...

Ons İnşaat'tan Ankara'da dev proje!

Ons İnşaat Grubu, Ankara'da dev bir projeye imza attı. Şirket, 800 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler ve 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıkan projeyi lansman dönemine özel ödeme şartlanyla satışa sundu.

Hazine dev projelere 50 milyar dolarlık garanti veriyor!

Yönetmeliği yasasından 1 yıl sonra çıkan dev projelere Hazine garantisi ilk etapta 50 milyar dolarlık projeleri kapsıyor. 50 milyar dolara henüz ihalesi yapılmayan ‘Kanal İstanbul’ ve eğitim yatırımları dahil değil...

İzmir'in dev fuar kompleksi yükseliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’de kurduğu Türkiye’nin en büyük fuar kompleksinin inşaat çalışmalarında sıra uzay çatı imalatlarına geldi. Kente kazandırılacak bu dev yatırımın maliyeti, kamulaştırma dahil yaklaşık 400 milyon TL...

Hacıosman’da 1 milyon 200 bin metrekarelik dev kent parkı kurulacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Kadir Topbaş, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nün bulunduğu 1 milyon 200 bin metrekarelik alanı dev bir bölge parkı yapacaklarını ifade etti...

Sivrice kanyonu, oluşan dev çukurlar nedeniyle kullanıma kapatıldı!

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesindeki Sivrice kanyonu, oluşan dev çukurlar nedeniyle kullanıma kapatıldı. İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan kanyonda oluşan 80-100 metre derinliğindeki çukurlar nedeniyle bölgeye giriş çıkışlar yasaklandı.

Trabzonspordan kartala dev proje Haberi

Trabzonspordan kartala dev proje

Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, genel kurul öncesi Samsun'daki delegelerle bir araya geldi. Usta, kulübü ekonomik olarak rahatlatmak için projeler hazırladıklarını ve seçilirse bunları en kısa zamanda hayata geçireceklerini söyledi. İstanbul Kartal'da yer alan Trabzonspor'a ait araziyi aktif olarak kullanmayı planladığı projeyi tanıtan Usta, kulübün buradan önemli bir gelir elde edeceğini dile getirdi. 



İHALESİZ ALMA HAKKIMIZ VAR

Usta, "Trabzonspor'un Kartal'daki arazisi, 15 bin 500 metrekare ve Milli Emlak'tan 2023 yılına kadar kiralanmış durumda. Projemizin içerisinde 5 yıldızlı otel, rezidans, eğlence ve alışveriş merkezleri, ayrıca sosyal alanların da yer alacağı bir yaşam merkezini hayata geçireceğiz. Trabzonspor kamu yararına bir dernek olduğu için burayı ihalesiz satın alma hakkına sahip. Biz de o adımları atacağız" diye konuştu. 



A SPOR'DA ANLATMIŞTI

Muharrem Usta'nın geçen hafta A Spor'da...