22 / 05 / 2024

Trakya Cam Trakya Cam konferansı

Trakya Cam Trakya Cam konferansı

Mimaride cam kullanımıyla ilgili gelişmeleri paylaşmayı amaçlayan Trakya Cam, gerçekleştireceği ‘Camdan Yansımalar II’ konferansında, ünlü mimarları sektör temsilcileriyle bir araya getiriyor. Trakya Cam, mimaride inovatif cam uygulamalarını anlatacak.

1935 yılında İstanbul ve Trakya'da 'köy evleri' yapılmış!

1935 yılında İstanbul ve Trakya'da ev yaptırmak isteyen köy halkına İstanbul Halkevi gerekli imkanları sunarak destek olmuş.

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 253 bin 844,17 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

UYARI: Trakya'da Büyük Felaket Alarmı! İstanbul da Tehlike Altında!

Meteoroloji uzmanları, Trakya Bölgesi için felaket senaryosuna dair endişe verici uyarılarını peş peşe sıralıyor. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'daki vatandaşlar, gelecek günlerde karşılaşabilecekleri olumsuz hava koşulları konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

EYT'lilerin arsa talebi Trakya'da fiyatları artırdı!

Depremden sonra bölge tarihinin en büyük emlak hareketliliklerinden birini yaşayan Trakya bölgesine olan ilgi artarak sürüyor. Verilen detaylara göre, EYT'lilerin arsa talebi de Trakya'da fiyatları artırdı...

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı! Tam 216 kişi alınacak!

​​​​​​​Trakya üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Tam 216 kişilik kadro için aranan şartlar haberimizde yer alıyor.

İstanbul’dan Kırklareli’ne büyük göç dalgası başladı: Trakya bu göçe hazır mı?

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bilim insanlarının olası Marmara depremiyle ilgili tespitleri, İstanbul’dan Trakya’ya büyük bir göç dalgası yarattı. 

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Trakya’da!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren bölgeler arasında yer alan Trakya’da arsa satışlarına yoğun ilgi gösteriliyor...

Trakya'da çiftçinin yüzü gülüyor, kışlık ekimler yapıldı, rekolte düşmeyecek

Trakya'da kuruya ekim yapan çiftçinin yüzü yağışlarla güldü. Kışlık arpa, buğday ve yemlik bezelye ekimi yapıldığını belirten Trakya Tohumcular Derneği Başkanı İbrahim Toruk, 2023 yılında olası bir emtia krizinden Türkiye'nin etkilenmeyeceğini söyledi.

Trakya Cam Trakya Cam konferansı Haberi

Trakya Cam Trakya Cam konferansı

Trakya Cam tarafından 11 Haziran Çarşamba günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek konferansta, ulusal ve uluslararası alanda önemli projelere imza atan uzmanlar deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.



30.05.2014 – Düzcam pazarının lideri Trakya Cam Sanayii A.Ş., geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği ve sektör profesyonelleri tarafından büyük ilgi gören ‘Camdan Yansımalar Konferansı’nın bu yıl ikincisini düzenliyor. Trakya Cam tarafından 11 Haziran 2014, Çarşamba günü Yapı-Endüstri Merkezi'nde düzenlenecek ‘Camdan Yansımalar-II Konferansı’nda insanlık tarihinin en eski malzemelerinden biri olan camın mimaride inovatif kullanımı ünlü mimarlar tarafından örneklerle anlatılacak.  


Avrupa’nın 4’üncü, dünyanın ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın mimaride cam kullanımıyla ilgili son gelişmeleri paylaşmak amacıyla ünlü mimarları sektör temsilcileriyle bir araya getireceği konferans saat 13:30’da başlayacak. Konferansta, ulusal ve uluslararası alanda önemli projelere imza atan mimarlar...