09 / 05 / 2024

Trakya Camın yeni ürünleri

Trakya Camın yeni ürünleri

Trakya Cam, 8-11 Ocak 2014 tarihleri arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen ‘5. UEVF 2014 – 5. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katıldı.

Diyarbakır Havalimanı'nın yeni binası tamamlandı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yurt dışına açılmasını sağlayacak olan Diyarbakır Havalimanı'nın yeni terminal binasının yapımı tamamlandı.

Antalya'nın yeni stadında sona yaklaşıldı!

Antalyaspor'un 26 Ekim'deki Beşiktaş maçını yeni stadında oynaması için engeller kalkıyor. Son kararı ise Futbol Federasyonu yetkilileri verecek.

Kayseri Ticaret Odası'nın yeni hizmet binası ne zaman bitecek?

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yapımı devam eden Ticaret Odası'nın yeni hizmet binasının Kayseri'ye ve Kayseri ticaretine büyük bir prestij katacağını belirterek "şehrimizin yüz akı olacağız" dedi.

Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi oldu!

Çalışmaları devam eden İzmit Körfezi geçiş köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hızla artırırken, Körfez hattı da Türk ve yabana yatırımcının yeni gözdesi haline gelmeye başladı.

Maslak Spine Tower iş dünyasının yeni adresi!

Maslak'ta bulunan Spine Tower, seçkin yeme- içme imkanı ile iş dünyasının yeni uğrak yeri oldu. Maslak’ın en merkezi konumunda hizmet veren Spine Tower, özgün mimarisi ve seçkin yönetimiyle her gün daha da öne çıkıyor.

Tuzla'nın yeni sanayi sitesinde dükkan fiyatları ne durumda?

İstanbul’un yükselen değeri Sanayinin Kalbi Tuzla’da yüksek kira getirili ve ihtiyaçlarınıza göre dizayn edilen Tuzla’nın Yeni Sanayi Sitesinde bir işyerinizin olması artık çok kolay.

Körfez İlçe Müftülüğü’nün yeni binasında sona gelindi!

Körfez Belediyesi tarafından projelendirilip yapımına başlanan Körfez İlçe Müftülüğü’nün yeni hizmet binasındaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Müftülük binasının kaba inşaatı bitti, geri sayım başladı.

Alaçatı'nın yeni gözdesi Boreas Butik Otel!

Alaçatı'nın yeni gözdesi Boreas Butik Otel balayı çiftleri için 4 gece konaklamada 1 gece hediye ediyor. Alaçatı Boreas Butik Otel, Eylül ayının sükunetini yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binası hazır!

5 bloktan ve toplam ve toplam kullanım alanı 29 bin 294 metrekare olan Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası tamamlandı. İnce işlerinin yapımı devam eden binaya 2 ay içerisinde taşınılacak.

Arapların yeni gözdesi devre mülkler oldu!

Coğrafi olarak adeta ateş çemberinin ortasında yer alan Türkiye, etrafındaki savaşlar ve krizlere rağmen yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Mütekabiliyet Yasası sonrası Türkiye’deki konutlara yoğun ilgi gösteren Arapların yeni gözdesi devre mülkler

Mısır'ın Yeni Süveyş Kanalı açıldı!

Mısır'ın Yeni Süveyş Kanalı dün açıldı. Eski kanala paralel olarak inşa edilen Yeni Süveyş Kanalı'nın açılış törenine, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande da katıldı.

Gaziantep Şehitkamil Jandarma Komutanlığı'nın yeni binası açıldı!

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle hayata geçirilen Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığının yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çandarlı Limanı'nın yeni vizyonuyla ihaleye çıkarılması önerildi!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Türkiye'nin en büyük aktarma limanı olarak planlanan Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın yeni bir vizyon ile ihaleye çıkarılmasını önerdi.

Trakya Camın yeni ürünleri Haberi

Trakya Camın yeni ürünleri


Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Trakya Cam, 8-11 Ocak 2014 tarihleri arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen ‘5. UEVF 2014 – 5. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katıldı. Trakya Cam, sektör temsilcilerini bir araya getiren “Sanayide Enerji Verimliliği” temalı fuarda, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü, dekorasyonda şeffaflık gibi faydalarla yaşama değer katan ileri teknolojiyle üretilen yeni cam ürünleri tanıttı.


10.01.2014 - Avrupa’da 4’üncü, dünyada 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam, 8-11 Ocak 2014 tarihleri arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından WOW Convention Center’da düzenlenen ‘5. UEVF 2014 - 5. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katıldı.



Güneş enerjisinden faydalanmak üzere özel camlar üreten Trakya Cam, “Sanayide Enerji Verimliliği” temasıyla gerçekleştirilen fuarda; standını ziyaret eden ziyaretçilere...