03 / 05 / 2024

Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası ihalesi

Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası Avan ve Uygulama Projeleri Hazırlanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

Halkalı-Havalimanı Metro Hattı’nda önemli gelişme!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında çok önemli bir gelişme yaşandı. Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın depo sahası hizmete açıldı.

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gebze-Darıca Metro Hattı yaklaşık 15,6 kilometre uzunluğunda çift hat sistem olmak üzere, 12 istasyon, bir depo sahasından oluşuyor" dedi ve hattın 2023'te açılmasının planlandığını belirtti.

ORGE'den Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'na 736 bin Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi olumlu sonuçladı...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda 736 bin 137 Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi onaylandı...

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Kocaeli'ye sürücüsüz metro geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Gebze-Darıca Metrosu'nun 3 istasyon ve depo sahası çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Kocaeli tramvayının atölye binası şekillenmeye başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akçaray tramvay projesinde araçların bakımı için yapımına başlanan Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası’nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Kabataş Mahmutbey metrosu bağlantı tünelleri ihaleye çıkıyor!

Kabataş Mahmutbey metro hattı depo sahası ve bağlantı tünelleri inşaatı yapım işinin ihalesi 8 Eylül'de gerçekleşecek.

Kocaeli Akçaray’ın enerji hattına ilk kazma vuruldu!

Akçaray’ın enerjisini besleyecek olan Alikahya’daki SEDAŞ’a ait indirme merkezinden depo sahasına kadar olan yaklaşık 6 kilometre enerji hattının kazı işlerine başlandı.

Barankaya İnşaat'tan Halkpınar depo ihalesi açıklaması!

İzmir tramvay hattında çalışacak tren setleri için Halkapınar'da depo ve bakım alanı inşa ettirmek için yapılan ihaleyi kazanan Barankaya İnşaat'tan açıklama geldi.

İzmir tramvay projesi 2017'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak ve Karşıyaka tramvay projelerinde atölye, depo inşaatları ve hat üzerindeki altyapı deplase çalışmaları başladı.

İzmir'de tramvay inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak ve Karşıyaka tramvay projelerinde atölye, depo inşaatları ve hat üzerindeki altyapı deplase çalışmaları başladı. Güzergaha döşenecek raylar ve traversler geldi.

Karşıyaka Tramvay Hattı'nın inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak ve Karşıyaka tramvay projelerinde atölye, depo inşaatları ve hat üzerindeki altyapı deplase çalışmaları başladı. Proje, ihale şartnamesine göre 2017 yılı yaz aylarında tamamlanacak.

Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası ihalesi Haberi

Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası ihalesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası Avan ve Uygulama Projeleri Hazırlanması için hizmet alım ihalesi yapıldı. Şehirlerarası Otobüs Terminali arkasında Karayolları İzmit Şubesi yanındaki 30 dönüm arazi üzerine yapılacak tramvay deposunda, tramvayların bakım, onarım atölyesi, depo ve idari bina bulunacak. Tramvay araçları bu alanda seferlerine başlayacak ve gece beklemelerini bu alan içerisinde yapacak.


Tramvay deposunun projesinin hazırlanması için yapılan ihalede yüklenici firmadan projeyi 3 ayda tamamlaması isteniyor. Yaklaşık maliyeti 650 bin TL olarak belirlenen ihaleye tek firma katıldı. İhaleye katılan Boğaziçi Proje Müh. Plan. ve İnş. firması 643 bin TL teklif verdi.


Kocaeli Büyükşehir...