05 / 05 / 2024

Trans-European Motorvvays projesi türkiye bölümü

Trans-European Motorvvays projesi türkiye bölümü

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, TEM (Trans-European Motorvvays) Projesinin Türkiye ağının tamamlanma oranını Bakan Turhan'a sordu...

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

TEM Otoyol Projesi'nin Türkiye ağının tamamlanma oranı nedir?

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, TEM (Trans-European Motorvvays) Projesinin Türkiye ağının tamamlanma oranını Bakan Turhan'a sordu...

İstanbul Tower 205’e European Property Awards’dan 2 ödül!

Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen İstanbul Tower 205 projesi “European Property Awards 2018-2019”dan “En İyi Ticari Yüksek Bina” ile “En İyi Ofis Geliştirme” ödüllerini aldı. 

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödüle layık görülen YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı.

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

AND Pastel'e European Property Awards’tan 5 yıldız ödülü!

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel projesi ile European Property Awards’ta başvuruda bulunulan 5 kategorinin tümünde ödüle layık görüldü.

Tanap projesi çalışmaları sürüyor!

Azerbaycan’dan Avrupa’ya doğalgaz taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Genel Müdürü Saltuk Düzyol, projede her şeyin olması gerektiği gibi devam ettiğini belirterek, “Proje gerekililiğiyle paralel ilerliyoruz

DererOmay Mimarlık European Property Awards’ta ödüllendirildi!

DererOmay Mimarlık, "European Property Awards 2015-2016" kapsamında, "İç Mekan Ofis" dalında "Genel Energy Ofis" projesi ile "Highly Commended" ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık'a, European Property Awards’tan ödül!

DererOmay Mimarlık, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

AND'ye European Property Avvards'tan 4 ödül!

ANADOLU Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Avvards'tan toplam 4 ödül ile döndü.

Anadolu Grubu, European Property Awards'tan 4 ödül aldı!

Anadolu Grubu'nun gayrimenkul şirketi Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Awards'tan 4 ödülle döndü.

Anadolu Gayrimenkul European Property Awards’tan 4 Ödül birden aldı!

Anadolu Gayrimenkul’ün ilk projesi AND Londra’da düzenlenen European Property Awards’tan 4 Ödül ile döndü.

Trans-European Motorvvays projesi türkiye bölümü Haberi

Trans-European Motorvvays projesi türkiye bölümü

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, TEM Otoyol Projesi'nin Türkiye ağının tamamlanma oranına ve Ankara-Niğde bağlantı yolunun açılış tarihine ilişkin soru önergesi hazırladı. Sıdalı sorularını Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a sordu.

Sıdalı önergesinde "Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonumun teknik ve idari desteğiyle 1977 yılında kurulmuş bir alt yapı bölgesel işbirliği projesi olan Trans-Avrupa Kuzey-Güney Otoyolu (TEM) Projesi, Avrupa ulaştırma tarihinde en eski ve en gelişmiş bölgesel altyapı projelerinden birisi olarak belirtilmektedir." dedi.

14 üye ülke ve 4 gözlemci ülkeden oluşan TEM Projesi’nin bir ayağını da Türkiye'nin oluşturduğunu ifade eden Sıdalı "Birleşmiş Milletler tarafından yayınlanan güzergâh haritaları incelendiğinde Türkiye’deki TEM ağının büyük bir bölümünün yapılmadığı görülmektedir. BM haritasına göre Türkiye'yi kuzeyden - güneye, doğudan-batıya sarması gereken TEM güzergâhının,...