05 / 05 / 2024

Travel+Leisure Dergisi

Travel+Leisure Dergisi

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Coşkun ve Büşra Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Murobiso Travel Turizm Otomotiv Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murobiso Travel Turizm Otomotiv Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah El Daher tarafından kuruldu.

Sultan Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Özdemir ve Maryam Hamzehpour ortaklığında kuruldu.

Flamingo Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Flamingo Travel Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Albayrak, Muhammad Usman Alı ve Rızwan Bın Imtıaz ortaklığında kuruldu.

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Saymaz tarafından kuruldu. 

Sky Travel Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Travel Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küçüktemel tarafından kuruldu. 

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Amırreza  Nematı ile Efran Dana tarafından kuruldu.

Almas Travel Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almas Travel Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeliyle Adel Alnseırat tarafından kuruldu.

Şahintaş Travel Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şahintaş Travel Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Şahintaş tarafından kuruldu. 

Nisa Travel Seyahat Acentalığı Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Travel Seyahat Acentalığı Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Büker tarafından kuruldu.

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hajımohamad, Hanaa Almustafa, Souzan Hajı ve Hanadı Mohammad ortaklığında kuruldu. 

Lets Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lets Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Cemil Tütünci tarafından Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

CushBakışı Dergisi Aralık sayısı yayınlandı!

Cushman and Wakefield'in CushBakışı Dergisi'nin zengin içeriği ve konukları ile yılın son sayısı yayınlandı. 

Travel+Leisure Dergisi Haberi

Travel+Leisure Dergisi

Geçen eylülde kapılarını açan ve kısa sürede birçok uluslararası yayının “en iyiler” listesinde yerini alan Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi. Berlin’de düzenlenen ödül davetine, otelin İstanbul Genel Müdürü Tarek Mourad katıldı. Bu ödül sayesinde otel, bulundukları yeri değiştiren, “Modern Klasikler” kategorisindeki yerini aldı. T+L “It List”, derginin editörlerinin oylarıyla oluşturuluyor ve bu sene 10’uncu yılını...