07 / 05 / 2024

tredn gyo dava

tredn gyo dava

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Anda Park Balat 2 delil tespit davası hakkında açıklama yaptı...

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Pasifik GYO'dan son dakika Next Level İstanbul açıklaması!

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve dava kapsamında bazı işlemlerin iptaline karar verildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesi davası sonuçlandı! 

Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesiyle ilgili davasında istinaf başvurusu reddedildi ve dava şirket lehine sonuçlandı. 

İş GYO Altunizade projesinin bölgesindeki imar planları için iptal davası açıldı!

İş GYO'nun yüzde 50 oranında ortak olduğu Altunizade Konut Projesinin bulunduğu bölgeye ilişkin imar planlarının ve bu kapsamda yapı ruhsatlarının iptali istemi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Üsküdar Belediye Başkanlığı aleyhine dava açıldı.

Vakıf GYO'nun 720 bin TL'lik kira alacağı var iddiası!

Sayıştay'ın Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na (GYO) ilişkin raporu açıklandı. Buna göre, bir şirketin Vakıf GYO'ya ödemesi gereken kira bedellerini ödemediği, Vakıf GYO'nun 720 bin Türk Lirası kira tutarı için dava açması gerektiği vurgulandı.

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasına ilişkin açıklama!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Şirket, yeniden karar verilmek üzere dosyanın anılan Bölge İdare Mahkemesi İdari Dava Dairesine gönderilmesine kesin olarak karar verdi. 

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davası sonuçlandı!

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davasında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre, dava Doğuş GYO'nun lehine sonuçlandı. 

Vakıf GYO'nun sermaye artırımı davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret AŞ'nin, T.C. İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas Sayılı dosyası ile Vakıf GYO'ya açtığı dava dosyası taraflarca temyiz kanun yoluna başvurulmadığından işlemden kaldırıldı.

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Özderici GYO'nun dava değeri 2.4 milyon TL artırıldı!

Özderici GYO'nun İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/411 Esas dosyasında dava değeri ıslah yoluyla 2 milyon 477 bin 452,88 TL tutarında artırıldı.

Özderici GYO'nun dava değeri 11.1 milyon TL'ye artırıldı!

Özderici GYO'nun İstanbul 13. Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/396 Esas dosyasında dava değerinin ıslah yoluyla 11 milyon 192 bin 908 TL tutarında artırıldığı şirket tarafından öğrenildi.  

Özderici GYO'nun ortaklık davasında dava değeri 8.4 milyon TL artırıldı!

Özderici GYO'nun İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/399 E. dosyasında dava değerinin ıslah yoluyla 8 milyon 429 bin 371,83 TL tutarında artırıldığı açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun sözleşme feshi davasında yeni gelişme!

Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi tarafından sözleşmesinin feshi nedeniyle Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan dava ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Dava şirket lehine kesinleşti. 

tredn gyo dava Haberi

tredn gyo dava

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Anda Park Balat 2 delil tespit davası hakkında açıklama yaptı.

Trend GYO tarafından Anda Park Balat 2  için talep edilen bilirkişi raporu ile karşı tarafın bilirkişi raporu arasındaki farklar nedeni müzakereler devam ediyor.

Trend GYO'nun KAP açıklaması: 
07.08.2018 / 05.10.2018 /04.12.2018 tarihindeki Özel Durum açıklamalarımızda;

Bursa 1. Sulh Mahkemesi Tarafından 06.08.2018 tarihinde tarafımıza ulaştırılan yazıda;

Bursa ili, Nilüfer İlçesi, Balat Mahallesi Ali Fuat Aslanoba Sokak n1 4223 ada 1 no'lu parselde tamamlanmış projelerimizden olan Andapark Balat 2 site yöneticiliği tarafından, 26.07.2018 tarihinde ayıplı mal tespiti için bilirkişi raporu düzenlettirilip, ilgili raporda toplam 163.300 TL'lik ayıplı mal tespit edildiği iddia edilmekte olduğu, en son açıklamamızda ise tarafımızca bilirkişi raporu talep edilmesi nedeni ile sürecin devam...