19 / 05 / 2024

Tree Top Hastanesi

Tree Top Hastanesi

Turmaks İnşaat, Maldiv Adalarının en modern hastanesinin inşaatını tamamladı. Hastane, Güney Doğu Asya ülkelerindeki en modern hastanesi olma özelliğine sahip.

Torbalı Devlet Hastanesi 2017'de tamam!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdülkadir Vuraloğlu ve Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi civarında incelemelerde bulundu.

Bursa Şehir Hastanesi inşaatı ne zaman tamamalanacak?

Seçimlerden bir ay evvel Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından temeli atılan Bursa Şehir Hastanesi inşaat alanında 'in cin top' oynuyor.

Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan ek binasıyla tam teşekküllü hastaneye dönüşen İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı.Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaşam hakkının insanın en temel hakkı olduğunu söyledi.

Torbalı Devlet Hastanesi 2016 yılında hizmete girecek!

250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı dün çıktı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in imzaladığı inşaat ruhsatı, Hastane Başhekimi Op. Dr. Şenol Topçu'ya teslim edildi.

Avrupa Konutları Atakent 3'ün hastanesi satılıyor!106.8 milyon TL

Avrupa Konutları Atakent 3'ün hastanesi 106 milyon 800 bin TL'den satılıyor. İhalesi 23 Ekim'de gerçekleştirilecek

TOKİ Artvin Hopa Devlet Hastanesi ihalesi bugün!

Artvin Hopa'da 50 yataklık Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı ve altyapı çevre düzenlemesi işinin ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor...

TOKİ Artvin Hopa'da Devlet Hastanesi ihalesi 8 Ekim'de!

TOKİ Artvin Hopa'da yer alan 50 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşaatı ve altyapı çalışmalarının ihalesi 8 Ekim 2012 tarihinde yapılıyor...

TOKİ Uşak Banaz'da Devlet Hastanesi ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ tarafından Uşak Banaz'da yer alan Devlet Hastanesi altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Uşak Banaz'da Devlet Hastanesi ihalesi 4 Ekim'de yapılacak!

50 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi 4 Ekim Perşembe günü saat 14.30'da yapılacak...

Arcan Uran: Mersin’de üniversite hastanesi inşa ediyoruz!

Uran Holding Mersin Üniversitesi’ne 100 milyonluk üniversite hastanesi inşa ettiklerini açıkaldı...

Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Hastanesi yeniden yapılıyor!

Yeniden inşa edilecek olan Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi olası bir depremin ardından kesintisiz hizmet verebilecek

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde yangın çıktı!

Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin Bilgi İşlem Ünitesinde elektrik kontağından yangın çıktı

Bakırköy Devlet Hastanesi'nin yeni binası 9 aydır tamamlanamadı!

Bakırköy Devlet Hastanesi'ndeki hastalar yeni binanın 9 aydır teslim edilmemesinden dolayı ameliyat tarihlerini sedyede bekliyor.

Tree Top Hastanesi Haberi

Tree Top Hastanesi

Turmaks İnşaat, 2 yıl önce başladığı Tree Top Hastanesi inşaatını bitirdi.


Malpler'in Hulhumale adasına yapılan ve toplam 30 bin metrekare inşaat alanına sahip komplekste 20 bin metrekarelik, 180 yataklı, tam donanımlı bir hastaneye ve refakatçilerin kullanımına yönelik 10 bin metrekarelik otel binası bulunuyor.


Turmaks tarafından tüm donanımı tamamlanarak anahtar teslim olarak inşa edilen ve ülkenin iklim koşullarına uygun olarak mimarisi planlanan hastane, çelik yapı üzerine giydirme cephe sistemleri kullanılarak inşa edildi.


Tamamına yakını Türkiye'den ihraç edilen malzemelerle tamamlanan hastane, Güney Doğu Asya ülkelerindeki en modern hastanesi olma özelliğine sahip.


- "Hastane tam donanımlı" 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turmaks Genel Müdürü Ali Kemaloğlu, hastanede 1 tanesi kalp kateterizasyonu için özel olarak yapılandırılmış 6 adet ameliyathane bulunduğunu belirterek, "Ayrıca yoğun bakım üniteleri, doğumhaneler, yeni doğan servisi,...