07 / 05 / 2024

trekking parkurları

trekking parkurları

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin 91’inci durağı Sinop oldu. Toplantıda İngiltere’de yılın 12 ay turist çeken Glamara’ya benzer özellikler gösteren Sinop’un rutubetli ormanlarında trekking parkurları oluşturulması talep edildi

BİM'de Trekking ayakkabı 249 TL, Realmi C11 2.749 TL, Oppo A16 4.199 TL! BİM kataloğu 16 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM Market 16 Aralık Cuma aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. BİM kataloğunda Trekking ayakkabı 249 TL, Realmi C11 2.749 TL, Oppo A16 4.199 TL fiyatıyla dikkat çekti. İşte İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yeni Doblo Trekking ile sevdiklerinizle doğanın tadını çıkarın! İşte 21 Eylül 2022 Yeni Doblo Trekking fiyat listesi

Fiat ticari araçların gözdesi Doblo Combi, Yeni Trekking modeli ile hem hafta içi yoğun iş temponuza uyum sağlamak hem de hafta sonu sevdiklerinizle doğanın tadını doyasıya çıkarmak için tasarlandı. İşte 21 Eylül 2022 Fiat Doblo fiyat listesi

Pazar keyfini deniz kenarında yapmak istemez misiniz? Beltur Sosyal Tesisleri 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Denize karşı bir kahvaltı ardından güzel bir Türk kahvesi sizin bütün stresinizi alıp götürecek. Yeşil alanları, yürüyüş ve gezi parkurları, spor alanları, çocuk parkları ve sahip olduğu eşsiz güzellikteki manzaraları ile İstanbulluların tercihlerinde ilk sıradadır. İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi.

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

İstanbul'a 3 yeni ada geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik'e 3 ada yapıyor. Adaların toplam yüzölçümü 603 bin 500 metrekareden oluşacak. Adalarda su sporu alanları, yelken, tekne turları, gezinti ve seyir terasları, dinlenme ve yemek alanları, parklar ve bisiklet parkurları gibi çok sayıda aktivite alanı yer alacak.

Ordu Bolaman Irmağı'nın çehresi değişti!

Çevre Düzenleme Projesi kapsamında, Bolaman Irmağı’nın kenarında zemini baskı betonla kaplı yürüyüş parkurları oluşturuldu. Bolaman Irmağı’nın çehresi değiştirdi.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

16 soruda Topkapı İnistanbul Hayat Evleri!

Fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları gibi sosyal alanlara sahip projede satış süreci devam ediyor. İşte 16 soruda Topkapı İnistanbul Hayat Evleri detayları...

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Bitlis Adilcevaz'da iskele yürüyüş parkurlarındaki çökmeler onarılacak!

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan iskele yürüyüş parkurlarında meydana gelen çökmeler, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un girişimleri sonucu yeniden onarılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Kastamonu Hacıveli Kanyonu turizme kazandırılacak!

Kaymakam İsa Karaaslan, Hacıveli Kanyonu'nu turizme kazandırmak için çalışma yapacaklarını söyledi. Karaaslan, kent merkezine iki kilometre uzaklıktaki kanyonda yürüyüş parkurlarının ve geçişlerin düzenlenerek hizmetine sunulacağını belirtti.

Kepez Macera parkı büyütülüyor!

Kepez Belediyesi'nin, Kent Ormanı'nın yanında 70 dönümlük arazi üzerine inşa ettiği macera parkına yeni parkurlar ekleniyor.

TOKİ Kayabaşı park inşaatı 2016'da başlayacak!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları yer alacak.

trekking parkurları Haberi

trekking parkurları

Sinop’un turizmde yeni umudu rutubetli ormanları



 Dünyanın birçok yerinden turist çeken İngiltere'nin Glaramara bölgesine benzer özellikler gösteren Sinop’un rutubetli ormanlarında yılın 12 ayı trekking yapılabileceği ifade edildi. DÜNYA Gazetesi ile Garanti Bankası’nın birlikte düzenlediği ‘Garanti Anadolu Sohbetleri’nin yeni durağı Sinop oldu. DÜNYA Gazetesi Başyazarı Osman Saff et Arolat’ın moderatörlüğünü yaptığı toplantıda Sinop’ta bir turizm enformasyon ofisi açılması, kent logosu hazırlanması, kruvaziyer turizmine ağırlık verilmesi gibi talepler öne çıktı. 


DERİCİ: Nükleer santral yapılacaksa, halka sorulmalı 


Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici, Sinop’taki 2 OSB’deki doluluğun yüzde 30 civarında olduğunu belirterek, “Boyabat’taki yeni bölgemiz ise büyümeye devam ediyor. Sanayi de başarılı olduğumuz söylenemez. Sinop’u yeni bir termik santral belasından kurtardık. Şimdi nükleer belası var. Ben yenilenebilir enerji taraftarıyım. Sinop’a nükleer santral yapılacaksa,...