30 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir teşekkür kampanyası

Trendist Ataşehir teşekkür kampanyası

Ataşehir’de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir’de son 60 daireye özel 60 aya yüzde 0,60 fırsatı sunuluyor.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür etti. İmamoğlu, "Dün yapılan açıklamayla, bakanlığımız süreci yürüteceğini belirtti. Bu da mutluluk verici. Umarım kısa zamanda İstanbulluların hizmetine bu yol girer" dedi

Tunç Soyer'den İmar Yönetmeliği teşekkürü!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İmar Yönetmeliği Çalışma Komisyonu’nun temsilcileriyle buluştu. Gerçekleştirilen buluşmada 40 kişilik İmar Yönetmeliği Çalışma Komisyonu üyelerine taslağın hazırlanmasına sundukları katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Kırcami muhtarlarından Menderes Türel’e plan teşekkürü!

Kırcami muhtarları, bölgede bayram yaşatan, üst mahkemenin Kırcami planlarının iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı almasındaki gayret ve emekleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Mevlüt Uysal'dan, Erdoğan'a Kanal İstanbul teşekkürü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “İstanbul Boğazı’ndan biz İstanbulluların daha fazla istifade edebilmeleri adına Kanal İstanbul yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza Kanal İstanbul projesi için teşekkür ediyorum." dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu'na park teşekkürü!

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir oğlunun ismini taşıyan park için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Trendist Ataşehir'de teşekkür kampanyası! Son 60 daire!

Ataşehir’de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir’de son 60 daireye özel 60 aya yüzde 0,60 fırsatı sunuluyor.

Trendist Ataşehir ve Ziverbey 34 havadan görüntülendi!

Trendist Ataşehir ve Ziverbey 34 projelerinin inşaatları havadan görüntülendi. İşte Trendist Ataşehir ve Ziverbey 34 projelerinin güncel havadan çekimleri...

Dim Vadisi muhtarları Ak Köprü için Menderes Türel'e teşekkür etti!

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde bulunan Dim Vadisi’nde yer alan 12 mahalle muhtarı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek yapılacak olan ‘Ak Köprü” ve yatırımlar için teşekkür etti.

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.

Trendist Ataşehir'de deniz manzaralı daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir'de Mazhar Alanson rüzgarı esti!

Trendist Ataşehir unutulmaz bir hafta sonu etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson’un mini bir konser verdiği etkinlikte davetliler eğlenceli bir gün geçirdi.

Trendist Ataşehir teşekkür kampanyası Haberi

Trendist Ataşehir teşekkür kampanyası

Lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifleriyle ‘Tüm Zamanların Projesi’ olarak tasarlanan Trendist Ataşehir, sunduğu farklı daire seçenekleri, sosyal tesisleri, yüksek yatırım değeri ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekiyor. Ataşehir’in simge projelerinden biri olan Trendist Ataşehir’de, projenin tamamlanmasına az süre kala son 60 daire için indirimli kredi kampanyası fırsatı veriliyor.


K Yapı ve Solid İnşaat işbirliği ile geleceğin finans merkezi Ataşehir’de hayata geçirilen Trendist Ataşehir, klasik ve modern mimarinin harmanlandığı 3 adet 33 katlı, 13 adet de 8 katlı olmak üzere toplam 16 bloktan oluşuyor. Yüksek standartlarda, çağdaş bir yaşam alanı yaratmayı hedefleyen proje, 21 bin 500 m²’lik peyzaj alanının yanı sıra hemen yanında Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek 110 dönümlük Kent Park projesi ile daha geniş bir yeşil alanda...