22 / 05 / 2024

trendyol çayırova deposu

trendyol çayırova deposu

Reysaş GYO, Çayırova Akse Mahallesi'nde bulunan 8 bin 700 metrekarelik depolama alanını 1 yıllığına KDV dahil 550 bin dolara Trendyol'a kiraladı.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu 9.5 milyon TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde bulunan 3 bin 196 metrekarelik depolama alanı 9 milyon 500 bin TL'ye kiraya verildi.

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposu için Yapı Kullanma İzin Belgesi aldı!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Çayırova'daki 14.703,44 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 19.349 metrekarelik lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi alındı.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu 30 bin TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parsel üzerindeki deponun 2.000 metrekarelik depolama alanı "Entaş İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş."ye 1 aylığına 30 bin TL'ye kiraya verildi. 

Reysaş, Çayırova'daki deposunu 550 bin dolara Trendyol'a kiraladı!

Reysaş GYO, Çayırova Akse Mahallesi'nde bulunan 8 bin 700 metrekarelik depolama alanını 1 yıllığına KDV dahil 550 bin dolara Trendyol'a kiraladı.

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposunu 21.6 milyon dolara kiraladı!

Reysaş GYO Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki Akse Mahallesi'nde yer alan deposunu Trendyol'a kiraladı. Kiraya verilen depodan 10 senede yaklaşık KDV dahil 21 milyon 600 bin dolar gelir elde edilecek.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 6 aylığına kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Farplas Oto Yedek Parçaları İmalat İhracat İthalat A.Ş.'ye 165 bin TL'ye kiraladı.

Kocaeli Çayırova'da vatandaşlar ruhsat istedi!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

trendyol çayırova deposu Haberi

trendyol çayırova deposu

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çayırova Akse Mahallesi'nde yer alan 14 bin 357 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 26 bin 124 metrekare deponun 8 bin 700 metrekarelik depolama alanını Trendyol'a kiraladı. Reysaş GYO bu kiralamadan depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 550 bin dolar gelir elde edecek.


Reysaş GYO'nun KAP açıklaması;

Şirketimiz portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2085 Ada 3 Parsel üzerindeki 14.357,45 m2 arsa üzerinde bulunan 26.124 m2'lik deponun 8.700 m2'lik depolama alanı "DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş." (Trendyol)'a Ocak 2017 tarihinden itibaren 1 seneliğine kiraya verilmiştir.

Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 550.000 $ gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız. 


Dosya için tıklayın


Reysaş...