23 / 05 / 2024

Trımıx Travel Turizm adres

Trımıx Travel Turizm adres

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Coşkun ve Büşra Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Osama M Suleıma Eljerbı ve Zeınab Mohamed Shıbanı ortaklığında kuruldu.

Mybedroom Travel Turizm Otelcilik Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mybedroom Travel Turizm Otelcilik Emlak Hizmetleri Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Louaı Al Shekh Alı tarafından kuruldu.

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mermertaş tarafından kuruldu.

M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Başakşehir’de yapıldı.

Mayasım Internatıonal Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayasım Internatıonal Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   100 bin TL sermaye bedeli  ile Hussaın Sıddıque tarafından kuruldu.

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi  Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Mert Öz kuruldu.

Bilek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erol  Bilek ve Levent Dursun Bilek tarafından kuruldu.

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketinin merkezi Bağcılar’da yapıldı.

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Aydoğan Ve Eyyüp    Aydoğan tarafından kuruldu.

Taktik Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Taktik Travel Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hamza Kanaa tarafından kuruldu.

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Rahmi Tüylüoğlu tarafından kuruldu.

Moray Mühendislik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moray Mühendislik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Moray tarafından kuruldu.

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Çağlar tarafından kuruldu.

Trımıx Travel Turizm adres Haberi

Trımıx Travel Turizm adres

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Coşkun ve Büşra Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
a.Turizm ve seyahat acenteliği yapmak b.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi,...