12 / 05 / 2024

Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikası

Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikası

İnşaat sektörüne proje ve uygulama alanında hizmet veren Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Hedefinde küçük metrekareli dairelere geniş kullanım alanı sağlamak var...

Alya Trio Evleri fiyatları!

Akkuş İnşaat Alya Trio projesi 26 adet daire ve 5 adet dükkandan meydana geliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek. Alya Trio Evleri fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Alya Trio projesi nerede?

18 milyon TL yatırımla bedeliyle yükselen Alya Trio Evleri Akkuş Grup imzası taşıyor. Projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.Peki Alya Trio projesi nerede?

Beylikdüzü Alya Trio iletişim!

Beylikdüzü Alya Trio iletişim için 0212 422 08 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen proje 18 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Alya Trio daire fiyatları!

Ön talep toplayan Alya Trio daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Akkuş Grup imzası ile hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Alya Trio Evleri'nde ön talep toplanıyor! Metrekaresi 4 bin TL!

İhracat sıralamasında bu yıl 100 basamak birden yükselen Akkuş Grup, yeni girdiği inşaat sektöründe de sağlam adımlar atıyor. Alya Residence Beylikdüzü projesini zamanında teslim eden şirket, serinin ikinci halkası olan Alya Trio’da ön talep topluyor.

Çorlu Trio Park'ın temeli atıldı!

Trio Park’ın temeli atıldı. Orakçı Yapı firmasının sahibi Barış Orakçı ve Satış Müdürü Evren Akıllı tarafından açılış kurdelesi kesildi..

1997 yılında Trio Konutları satışa sunulmuş!

1997 yılında Kadıköy Kozyatağı'nda inşa edilen Trio Konutları satışa sunulmuş. 20 dönümlük yeşil alanın bulunduğu site, 132 adet daireden oluşuyormuş ve daireler 285 metrekare büyüklüğündeymiş.

Concept Investment İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Investment İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Apaydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Ulya Engin İş Merkezi'nde kuruldu.

Trio Plus Kayseri projesinin temeli atıldı!

Kayseri’de kentin çeşitli bölgelerinde yaptığı projeler ile adından sıkça söz ettiren ÖKİ, Yıldırım Beyazıt mahallesinde başlatılan Trio Plus projesinin temelini attı..

Trio Towers'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Zonguldak en lüks konut projesiyle buluşuyor. Bölgenin ilk ve tek karma projesi Trio Towers konutları Geredeli İnşaat güvencesiyle Zonguldak halkıyla buluşuyor.

Zonguldak Trio Towers'ta 120 ay taksit imkanı!

Zonguldak’ta yapımına başlanan ve bölgenin ilk karma projesi olan Trio Towers, 7 yıldızlı otel konforuyla müşterilerinin karşısına çıktı. Proje bölgenin ilk karma projesi olacak..

Trio Towers büyük ilgi görüyor!

Geredeli inşaatın Zonguldak'da yapımına başladığı Trio Towers projesi Zonguldak'da standart ve beklentileri yukarıya çıkardı. Trio Towers Zonguldak'ın ilk ve tek karma projesi.

Tümer Concept'in akıllı ev örnek dairesi tamamlandı!

Tümer İnşaat Genel Koordinatör M. Dinçer Tümer, kaliteyi standart olarak görüyor. Örnek dairesi tamamlanan Tümer Concept'in akıllı evleri sahiplerini bekliyor.

Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikası Haberi

Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikası

İnşaat sektörüne proje ve uygulama alanında hizmet veren Trio Concept modüler mobilya üretim fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Mersin'de bu yıl içinde fabrika yatırımına başlayacak olan firmanın hedefinde küçük metrekareli dairelere geniş kullanım alanı sağlamak var İnşaat sektöründe 1970 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini ve geçen yıl kendi şirketlerini kurduklarını anlatan Trio Concept Genel Müdürü Orçun Ura], bir yapının belediye ruhsatı alımından, ev içi aksesuar satışına kadar olan tüm süreçleri takip edip, müteahhitlere anahtar teslim projeli işler yaptıklarım dile getirdi. Çalışmalarım 22 kişilik bir ekiple sürdürdüklerine dikkat çeken Ural, "Personelimizin 14'ü Türkiye'nin önemli üniversitelerinden mezun ve ulusal mimari yarışmalarda ödül alan tasarımcüardan oluşmakta. 

Güçlü bir mimar filosuna sahibiz. Bizim için hizmet kalitesi büyük önem taşıyor. Bu nedenle de ürün kalitesi kadar personel...