09 / 05 / 2024

TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü

TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Maher Abou Selo tarafından kuruldu.

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

Travellers Choice Tour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Travellers Choice Tour Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Jahıd tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı, Yılın Havaliamanı ödülüne layık görüldü!

International Airport Review dergisi tarafından yapılan “Reader’s Choice 2019’’ (Okuyucuların Seçimi) ödüllerinde İstanbul Havalimanı “Airport of the Year” (Yılın Havalimanı) kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

İstanbul Havalimanı yılın havalimanı olmaya aday!

İstanbul Havalimanı, International Airport Review dergisinin "Readers Choice 2019" ödüllerinde, "Airport of the Year" kategorisinde aday gösterilen 10 havalimanından biri oldu.

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Choice Hotels'ten Türkiye'ye butik otel yatırımı!

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Macro'nun İstanbul dışında da otel projeleri var!

Scooter ayakkabılarının sahibi Macro, Mahmutbey'de 5 yıldızlı otel yaptı. 35 milyon dolarlık yatırım yapılan otel, 30 ülkede veren Choice Hotels International'ın markası Clarion'un adıyla açıldı.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Choice Hotels Kahramanmaraş'ta açıldı!

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü Haberi

TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü

TripAdvisor'un, kullanıcı yorumlan ile yapılan oylamada, Türkiye genelinde "Lüks Oteller" ve "En İyi Oteller" sıralamasında 13. ve "En Romantik Oteller" kategorisinde 21. Olarak, üç kategoride "Traveller's Choice" ödülüne layık görüldü. Alınan bu ödül, Marmaris'in kaliteli hizmet anlayışı ile anılmasındaki çabalara da olumlu katkı sağladı. 


Tesisin Genel Müdür'ü Cem Türkmen,240 oda 512 yatak kapasitesiyle hizmet sunan Hotel Aqua'nın, misafirlerine yüksek standartlarda ve kaliteli tatil keyfi yaşatmayı hedefleyen bölgesinin güçlü ve saygın turizm tesislerinden olduğunu belirterek "Çalışanlarımızla oluşturduğumuz huzurlu, güvenli ve sıcak aüe ortamımızı, yenilikçi bir hizmet anlayışı içerisinde misafirlerimize yansıtmaya çalışıyoruz. Aldığımız bu ödül, ekibimizle birlikte istikrarla geliştirdiğimiz hizmet anlayışımızın ödülüdür" dedi. Marmaris'te kaliteli hizmet veren tesislere daha çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan Türkmen, bundan sonraki dönemde, misafirlerin tatillerini satın alırken, tesislerde...