05 / 05 / 2024

Triyanda Masal ulaşım

Triyanda Masal ulaşım

İZMİR'İN yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor.

İzmir Triyanda Masal'da mutlu son!

Egesel İnşaat tarafından 2 yıl önce Torbalı Ayrancılar'da yapımına başlanan Triyanda Masal Evleri projesi tamamlandı.

Triyanda Masal'a yurt dışından da ilgi büyük!

İZMİR'İN yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor.

Triyanda Masal 50 milyon TL maliyetle hayata geçiriliyor!

İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılar'da Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem yurtdışından büyük ilgi görüyor..

Triyanda Masal yoğun ilgi görüyor

İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı Ayrancılar'da Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü 'Triyanda Masal' projesi büyük ilgi görüyor.

Triyanda Masal projesi yoğun ilgi görüyor!

İZMİR’in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılar’da Egesel İnşaat’ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi yurtiçi ve yurtdışından ilgi görüyor.

Triyanda Masal'a yabancı yatırımcı ilgisi!

İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor..

Torbalı Triyanda Masal 2016'da teslim edilecek!

Egesel İnşaat, Torbalı'da yaşam kalitesini artıracak izmir'de 1995 yılından bu yana prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Torbalı Ayrancılar'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesini 2016 yılında müşterilerine teslim etmeyi planlıyor.

Triyanda Masal'da teslimler Ekim 2016'da gerçekleşecek!

İzmir'de 1995 yılından bu yana prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Ayrancılar- Torbalı'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesi ile konut sahibi olmak isteyenlere yeni bir yaşam biçimi sunuyor..

Egesel Triyanda Masal projesi hızla devam ediyor!

Torbalı Ayrancılar'da yapımı hızla devam eden Egesel Triyanda Masal Projesi'yle kalite çıtasını yükselten Egesel İnşaat, sektörde 20 yılı geride bıraktı. Projede evlerin yüzde 77'si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor.

Triyanda Evleri ulaşım!

Egesel İnşaat tarafından İzmir Gaziemir'de inşa edilen ve 400 konutu bünyesinde barındıran Triyanda Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Triyanda Evleri ulaşım!

Egesel İnşaat projesi olan Triyanda Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İzmir'de Gaziemir Bölgesi'nde 1/5 Sokak No:3 / C Atıf Bey Mahallesi içinde yer alıyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Triyanda Masal ulaşım Haberi

Triyanda Masal ulaşım

İZMİR'İN yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor. Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Bakü ve Tebriz gibi kentlerden ve bazı Avrupa ülkelerinden yatırımcılara satışlar yaptıklarını söyledi. Hüseyin Şahin, "Ayrancılar İzmir'in en hızlı gelişen bölgesi. Gerek ulaşım olanakları, gerekse de sanayi merkezlerine olan yakınlığıyla yükselen bir grafiğe sahip. Herkesi bekliyoruz" dedi. 


Star...