03 / 05 / 2024

TSK toki devri

TSK toki devri

TSK'den TOKİ'ye devredilen arazilerin dev şirketlerin konut ve AVM proje alanlarına dönüşmesi geleneği Kocaeli'ye taşınıyor. TSK'nin Gebze ve Düzce'deki bin 500 dönüme yakın arazisi TOKİ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verildi.

TSK'nin Kocaeli'deki 1500 dönüm arazisi TOKİ'ye devredildi!

TSK'den TOKİ'ye devredilen arazilerin dev şirketlerin konut ve AVM proje alanlarına dönüşmesi geleneği Kocaeli'ye taşınıyor. TSK'nin Gebze ve Düzce'deki bin 500 dönüme yakın arazisi TOKİ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verildi.

Adana Ceyhan'da TOKİ'ye arsa devri yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Ceyhan'da yapılacak olan 1. etap toplu konutların arsa devri gerçekleştirildi.

Ceyhan TOKİ 1. Etap Konutları'nın arsa devri gerçekleşti!

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Ceyhan'da yapılacak olan 1. etap toplu konutların arsalarının devri gerçekleştirildi.

Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar , Çekmeköy, Tuzla ve Pendik projeleri 2014!

Toki İstanbul'un Anadolu yakasında hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ Ataşehir projelerinde son durum ne? Toki Ümraniye projeleri hangileri? Toki Üsküdar’da ne yapıyor? İşte Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri 2014!

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir projeleri nelerdir? Toki Kayaşehir projeleri ne durumda? Toki Kayaşehir projeleri arasında tamamlananlar, inşaatına başlananlar ve ilana çıkanlar hangileri? İşte 4 Şubat 2014 itibariyle Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir?

İstanbul'daki Toki projeleri içinde inşaatına yeni başlanan toplu konut projeleri hangileri? İstanbul TOKİ toplu konut projelerinden hangilerinin inşaatına başlandı? İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir? İşt

Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki'nin İstanbul'da yapımı süren projeleri hangileridir? Toki'nin İstanbul'da inşaatı devam eden konut projeleri nelerdir? TOKİ İstanbul evleri projelerinden hangilerinin inşaatı sürüyor? İşte Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki İstanbul evleri ve projeleri tamamlananlar listesi 2014!

Toki İstanbul evleri projelerinden hangileri tamamlandı? Toki İstanbul projeleri 2014 listesi var mıdır? Toki İstanbul evleri içinde 2014 itibariyle tamamlananlar hangileri? İşte Toki İstanbul evleri ve projeleri tamamlananlar listesi 2014!

Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir?

Kayseri Toki konut projeleri ne durumda? Kayseri Toki evleri ne durumda? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri evlerinin durumu nedir? Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir? Tüm bu soruların cevabı bu haberde...

Toki Kayseri projelerinde son durum 2014!

Kayseri Toki projelerindeki son durum nedir? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri ilinde hangi konut projelerini tamamladı? Kayseri ilinde Toki tarafından tamamlanan konut projeleri hangileri? İşte Toki Kayseri projelerinde son durum 2014

Kocaoğlu, İl Özel İdaresi mülklerinin devri konusunda Binali Yıldırım'ı 'aktif görev' almaya çağırdı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel seçimlerden sonra kapatılacak İl Özel İdaresi'ne ait mülklerin devri konusunda AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ı "aktif görev" almaya çağırdı...

Zilyetlik devri nasıl yapılır?

Zilyetlik devri nasıl yapılır? Zilyetlik, şeyin veya şey üzerinde hakimiyeti sağlayacak araçların, edinene teslimi veya edinenin önceki zilyedin rızasıyla şey üzerinde hakimiyeti kullanacak duruma gelmesi halinde devredilmiş oluyor...

TSK toki devri Haberi

TSK toki devri

TSK'den TOKİ'ye devredilen arazilerin dev şirketlerin konut ve AVM proje alanlarına dönüşmesi geleneği Kocaeli'ye taşınıyor. "TSK'nin ihtiyaç duyduğu cephanelik ve diğer yapıların TOKİ tarafından inşa edilmesi hizmetine" karşılık, TSK'nin Gebze ve Düzce'deki bin 500 dönüme yakın arazisi TOKİ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verildi. Devir işlemi, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'ın TBMM'ye sunduğu soru önergesinin Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlanmasıyla anlaşıldı. Bakan Yılmaz, TSK arazilerinin akıbetini soran CHP'li Tarhan'a 22 Mart 2016 tarihli yanıtında, her iki kışlanın da TSK'nin elinden çıktığını kabul etti. CHP'li Tarhan'sa, TOKİ'nin tarafı olduğu protokolle devredilen TSK arazilerde kısa sürede dev konut projelerinin yükseleceğini, bunun da özellikle Gebze'deki kentsel dokuyu daha da zedeleyeceği görüşünde. Pek çok sanayi kuruluşunun üretim yaptığı bölgede üniversite bulunmadığını belirten...