05 / 05 / 2024

tskb ece çalışkan

tskb ece çalışkan

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kurumsal Değerleme Departmanı Kıdemli Değerleme Uzmanı Ece Çalışkan, İstanbul’da, geniş Boğaz manzarasına sahip konutların genel olarak yoğunlaştığı başlıca semtler konusuna değindi...

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan ve Hızır Ekşi ortaklığında kuruldu.

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özol Feyyaz Çalışkan tarafından kuruldu.

Konut satışlarındaki artış mobilya sektörünü de etkiledi!

MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan, koronavirüs salgını sürecinde online siparişlerin arttığını belirtti. Çalışkan, konut satışlarında yaşanan hareketlenmeyle birlikte mobilyada satışların da arttığını söyledi...

TSKB GYO'nun AVM'lerinde kiracıların faaliyetleri durdu!

TSKB GYO, Alışveriş Merkezi ve Otel çalışanlarını, ziyaretçilerini ve kiracılarını kapsayan bir dizi önlem aldı. AVM içerisinde bulunan kiracıların önemli bir kısmı faaliyetlerini durdurdu. 

Ceça Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ceça Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Çalışkan tarafından kuruldu. 

Paşa Döner 2020’de 200 şubeye ulaşacak!

Türkiye'de fast food pazarının yüzde 60'ın geleneksel lezzetlerin oluşturduğunu dile getiren Paşa Döner İcra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan,"Türkiye'de sektör lideriyiz, 2020'de yüzde 25 büyümeyle 200 şubeye ulaşacağız" dedi...

GMİ İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMİ İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

tskb ece çalışkan Haberi

tskb ece çalışkan

İstanbul’da, geniş Boğaz manzarasına sahip konutların genel olarak yoğunlaştığı başlıca semtler, Anadolu Yakası’nda Salacak, Beylerbeyi, Çengelköy ve Beykoz; Avrupa Yakası’nda ise Tarabya, Yeniköy, Rumelihisarı ve Ortaköy olarak sıralanabilir. Söz konusu bölgelerde yer alan farklı tipteki konutların yaşı, otopark alanı, konumu, konutun bakım durumu, semt merkezine ve sahile olan yakınlığı, deniz gören konutların gördüğü manzara açısı, yalılarda arsa alanı ve yapının parsel içinde konumlandırılma şekli vb. kriterler bu gayrimenkullerin fiyatlarının belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır. Bunların yanı sıra, yasal açıdan problemli olan yapıların satış bedelleri yasal yapılara göre daha düşük olabilmektedir. Özellikle yalı tipindeki gayrimenkulün satış bedelinin belirlenmesinde, konumlu olduğu bölgenin dokusundaki düzen de etkilidir. Yalılarda satış bedelini, sahip olduğu rıhtım genişliği ve deniz cephesi de oldukça önemli oranlarda etkilemektedir.


Beylerbeyi bölgesinde,...