21 / 05 / 2024

TSKB GYO yardım politikası

TSKB GYO yardım politikası

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu toplantısında bağış ve yardım politikasını genel kurulun onayına sundu. İşte sunulan bağış ve yardım politikasının detayları...

TSKB GYO'nun çıkarılmış sermayesi 650 milyon TL oldu!

TSKB GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 500 milyon TL'den 650 milyon TL'ye artırılmasına ilişkin bedelli sermaye artırımının tamamlanması üzerine, SPK'ya yapılan başvuru yapılmıştı. SPK'ya yapılan başvuru onaylandı, Kurul tarafından onaylı tadil metni yayınlandı. 

TSKB GYO'nun 150 milyon TL'lik sermaye artırımına SPK'dan onay!

TSKB GYO'nun 500 milyon Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 150 milyon Türk Lirası arttırılması SPK tarafından onaylandı.

TSKB GYO sermaye artırımından elde edeceği fonla borçlarını kapatacak!

TSKB GYO Yönetim Kurulunca 2 Temmuz tarihinde kabul edilen, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-Kurul 128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33'üncü maddesi kapsamında hazırlanan 'Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Amacına İlişkin Rapor' yayınlandı. 

Nurlan Erol, TSKB GYO Genel Müdürü oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Genel Müdürü Sayın Hüseyin Tiken, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrıldı. Nurlan Erol'un Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

TSKB GYO, AVM'lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO'nun AVM'lerin Nisan-Haziran 2021 döneminde sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetiminin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından yerine getirilmesi hususu tescil edildi. 

TSKB GYO'nun esas sözleşme tadili tescil edildi!

TSKB GYO'nun Esas Sözleşme tadili İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

TSKB GYO'nun esas sözleşme tadili onaylandı!

TSKB GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının artırımına ilişkin esas sözleşme tadili onaylandı.

TSKB GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

TSKB GYO'nun 2020 yılı faaliyetlerinden Vergi Usul Kanunu esaslarına göre dağıtılabilir herhangi bir kar oluşmaması nedeniyle kar dağıtımı yapılmaması hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

TSKB GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

TSKB GYO Yönetim Kurulu tarafından 2021 yılına ilişkin bağımsız denetim hizmetinin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasından alınması için Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

TSKB GYO'dan AVM kiracılarına kira indirimi!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren kiracılarına desteklenmesini teminen; kira bedellerinde indirim uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

TSKB GYO yardım politikası Haberi

TSKB GYO yardım politikası

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu toplantısında bağış ve yardım politikasını genel kurulun onayına sundu. 


Açıklama:

26.02.2015 tarihli Şirketimiz Yönetim Kurulu toplantısında; Bağış ve Yardım Politikasının ekteki şekilde belirlenmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.



Dosya için