27 / 04 / 2024

tskb projeleri

tskb projeleri

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Adana Otel projesi değerleme raporunu yayınladı.

TSKB finansal durum tablosunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre tarafından bugün Kamu finansal durum tablosunu yayınladı.TSKB finansal durum tablosu haberimizde bulunuyor.

TSKB'nin net karı yüzde 14 arttı!

TSKB'nin ikinci çeyrek solo net kârı yüzde 14 artışla 104.9 milyon TL oldu.Bankanın ikinci çeyrek sonu itibariyle kredi ve alacakları ise 2013 sonuna göre yüzde 5 artışla 9.67 milyar lira oldu.

TSKB faliyet raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB 01/01/2014 - 30/06/2014 döneminine ait faaliyet raporunu yayınladı.

TSKB bağımsız denetim görüşünü yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bağımsız denetim görüşünü yayınladı.

Güven Demircan Adana imar planları raporunu değerlendirdi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şube Yönetici Yardımcısı Güven Demircan Adana imar planları ile ilgili kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi vererek bir rapor hazırladı...

TSKB Akiş ile anlaştı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı...

TSKB GYO gayrimenkullerinin değerleme raporlarını yayınladı!

TSKB GYO A.Ş, şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerinin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

Selda Ulaşır İzmir'deki karma projeleri değerlendirdi!

TSKB' den Selda Ulaşır İzmir'deki karma projeleri değerlendirdi. İzmir’de yer alan karma kullanım projelerin gelişimi ne yöndedir? Son 5 yılda kentin çehresi ne şekilde değişmiştir?

TSKB GYO gayrimenkullerinin değerleme raporlarını yayınladı!

TSKB GYO A.Ş, şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerinin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Türkiye'deki konut projeleri isimlerinin analizi!

Türkiye’nin en kapsamlı veritabanına sahip REIDIN’de yer alan bütün projeleri kronolojik olarak sıraladık ve bu konutların isimlerinin ufak bir analizini gerçekleştirdik...

TSKB GYO, Pendorya AVM'deki Ataman Turizm hisselerini alacak!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Pendorya Alışveriş Merkezi'nde bulunan Ataman Turizm hisselerini alacak...

TSKB GYO, Divan Adana'nın inşaatına başladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana otel yatırımı inşaat çalışmalarına başladı.

Ataşehir Konut Projeleri'nin son hali havadan görüntülendi!

Ataşehir Konut Projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

TSKB Gayrimenkul Yatırım'a yönetim kurulu başkanı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu, yönetim kurulu ve yönetim kurulu başkan vekilliğine yeni atamalar yapıyor.

Mavişehir Optimus ve Soho projeleri LEED sertifikalı!

Soyak MavişehirOptimus ve Soyak Soho projeleri çevre dostu bina oluyor. Soyak’ın inşaatı devam eden her iki projesi de LEED (Leadership in EnergyandEnvironmental Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik)sertifikalı olacak...

Ömer Eryılmaz, Meral Özçiçek TSKB GYO yönetimine tekrar atanacak!

TSKB GYO, Yönetim Kurulu Üyeliklerinden istifa eden Ömer Eryılmaz ve Meral Özçiçek'in üyeliklere tekrar atanmasına karar verdi

TSKB ile Arkitera Mimarlık gayrimenkul toplantıları düzenleyecek!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş, Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle Türkiye'de gayrimenkulün bugünü ve geleceğini tartışmak amacıyla ''Gayrimenkulün Geleceği, Geleceğin Gayrimenkulü'' konulu seri toplantılar düzenleyecek.

Bulut'tan Evviva projeleri hızla devam ediyor!

Bulut İnşaat'ın Evviva projeleri tüm hızıyla ilerliyor...

TSKB, Arkitera Mimarlık ile gayrimenkul toplantılarına başlıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle Türkiye’de gayrimenkulün bugünü ve geleceğini tartışmak amacıyla “Gayrimenkulün Geleceği, Geleceğin Gayrimenkulü” toplantı serisine başlıyor

tskb projeleri Haberi

tskb projeleri

TSKB Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parseldeki Adana Otel Projesi Arsası'na ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için