10 / 05 / 2024

tskb Ufuk Bala Yücel

tskb Ufuk Bala Yücel

TSKB Gayrimenkul tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre bugün yapılan toplantıda Ufuk Bala Yücel TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı' na seçildi.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bala Yücel'in istifası sebebiyle Hakan Aygen Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Ufuk Bala Yücel yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Ufuk Bala Yücel'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Mustafa Göktaş'ın seçilmelerine oy birliği ile karar verdi.

Ufuk Bala Yücel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bala Yücel kimdir? Ufuk Bala Yücel, ne zamandan beri TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ufuk Bala Yücel..

TSKB finansal durum tablosunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre tarafından bugün Kamu finansal durum tablosunu yayınladı.TSKB finansal durum tablosu haberimizde bulunuyor.

TSKB'nin net karı yüzde 14 arttı!

TSKB'nin ikinci çeyrek solo net kârı yüzde 14 artışla 104.9 milyon TL oldu.Bankanın ikinci çeyrek sonu itibariyle kredi ve alacakları ise 2013 sonuna göre yüzde 5 artışla 9.67 milyar lira oldu.

TSKB faliyet raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB 01/01/2014 - 30/06/2014 döneminine ait faaliyet raporunu yayınladı.

TSKB bağımsız denetim görüşünü yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bağımsız denetim görüşünü yayınladı.

Ufuk Turgut kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Genel Koordinatörü Ufuk Turgut kimdir? Ufuk Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Turgut, ne zamandan beri Prime Gayrimenkul'de hizmet veriyor?

Kürşat Ufuk: Fikirtepe İstanbul gibi çekim merkezleri arasında yer alacak!

Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Yeni Fikirtepe'nin gelecekteki konumuna değindi. Selimoğlu, Fikirtepe'nin "Bağdat Caddesi; "İstiklal Caddesi: 'Nişantaşı' gibi İstanbul'un çekim merkezileri arasında yerini alacağını müjdeledi.

TSKB Gayrimenkul yatırımcı ilişkileri sorumlularını yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1)'nin 11. maddesi uyarınca yatırımcı ilişkileri sorumlularını yayınladı.

Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi!

Sektörün hızlı büyüyen markalardan olan Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Franchise alanında deneyimli isimleri arasında olan Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi. Ufuk Vardarlıoğlu, yeni görevindeki hedeflerine ilişkin bilgi verdi.

Ufuk Sesli: Bayındır'ın altyapı sorunu çözülecek!

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli: " Kanalizasyon şebekesindeki elektrik pompasında yaşanan bir sorun nedeniyle evsel atıklar dereye akıyordu. Yeni bir proje geliştirerek, arıtma tesisine kadar yeni bir şebeke kuracağız" dedi

tskb Ufuk Bala Yücel Haberi

tskb Ufuk Bala Yücel

TSKB Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 26 Mart 2014 tarihinde yapılan toplantısında, 


- Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Ufuk Bala Yücel'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Sn. Mustafa Göktaş'ın seçilmelerine,


- Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerine Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ali Rıza Keskinalemdar, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mustafa Göktaş ile Finans ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü Sn. Cengaver Yıldızgöz'ün seçilmelerine ve Sayın Ali Rıza Keskinalemdar'ın komitede başkanlık görevini yerine getirmesine,


- Denetimden Sorumlu Komite üyeliklerine Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ali Rıza Keskinalemdar ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Ümit Seğmen'in seçilmelerine ve Sayın Ali Rıza Keskinalemdar'ın komitede başkanlık görevini yerine getirmesine,


- Riskin Erken Saptanması Komite üyeliklerine Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İbrahim Ümit Seğmen ile Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mustafa Göktaş'ın...