30 / 04 / 2024

tskb yönetim kurulu üyesi Özcan Türkakın

tskb yönetim kurulu üyesi Özcan Türkakın

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi ve TSKB Genel Müdürü Özcan Türkakın kimdir? Özcan Türkakın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özcan Türkakın ne zamandan beri TSKB Genel Müdürü?

Hakan Aygen yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun 25 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi.

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Özlem Bağdatlı'nın seçilmelerine karar verildi.

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aygen ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Sayın Özlem Bağdatlı seçildi. 

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aygen oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi...

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yayınladı. İşte TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı...

TSKB GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Ersan Yıldırım ve Aysel Ölçen Aydıner'den oluşmasına karar verdi...

TSKB GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yaptı. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta yayınladı...

TSKB GYO bağımsız yönetim kurulu üyeleri seçildi!

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üye aday listesinin Ersan Yıldırım ve Aysel Ölçen Aydıner'den oluşmasına karar verildi. 

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bala Yücel'in istifası sebebiyle Hakan Aygen Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı bildirisini yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı bildirisini yayınladı.

TSKB GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO'da yönetim kurulu değişikliği bildirisini yayınladı.

Ufuk Bala Yücel yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Ufuk Bala Yücel'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Mustafa Göktaş'ın seçilmelerine oy birliği ile karar verdi.

tskb yönetim kurulu üyesi Özcan Türkakın Haberi

tskb yönetim kurulu üyesi Özcan Türkakın

Özcan Türkakın kimdir?

Özcan Türkakın, 1958 Afyon doğumlu. Türkakın, üniversite öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde tamamlamış, ardından da Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Ekonomi Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır. 


1984 yılında İş Bankası İktisadi Araştırmalar Müdürlüğü’nde İktisat Uzmanı olarak çalışmaya başlayan Türkakın,1992 yılında Menkul Kıymetler Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcılığına, 1995 yılında Grup Müdürlüğüne yükseltilmiştir. 


1996 yılında da İş Bankası Grubu’nda, İş Yatırım Menkul Değerler’de Genel Müdürlüğe atanmıştır. 


5 yıl süreyle bu görevde bulunan ve daha sonra 2002-2013 yılları arasında İş Bankası’nda Genel Müdür Yardımcılığı görevini yerine getiren Türkakın 1 Şubat 2013 tarihinden itibaren TSKB Genel Müdürlüğü görevi ile Yönetim Kurulu Üyeliğini...