29 / 04 / 2024

tsmd 14. mimarlık ödülleri

tsmd 14. mimarlık ödülleri

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Basamaklar'19 TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılışını yaptı!

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi “Basamaklar”a TSMD Mimarlık Merkezi 6. kez ev sahipliği yaptı...

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri Töreni, mimarlık ve yapı sektörünün paydaşlarının geniş katılımıyla 16 Şubat 2019 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlendi...

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

Rahmet Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Rahmet Mimarlık Limited Şirketi 14 Eylül 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Abdurrahman Borçsuz tarafından kuruldu.

Kentvizyonu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentvizyonu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Kadıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Pulart Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulart Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mesut Pulat tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Moskova'da 14 rezidanslık proje yükseliyor!

MR Group geliştiriciliğinde, ADM mimarlığı tarafından Moskova'da inşa edilen 14 rezidanslık projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. Proje, 41 bin 671 metrekare alan üzerinde konumlandı.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Yasemin Sener'le Mimarlık ve İletişim söyleşisi 5 Ocak'ta!

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

tsmd 14. mimarlık ödülleri Haberi

tsmd 14. mimarlık ödülleri

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu. Gerçekleştirilen törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de katıldı.

İki senede bir gerçekleştirilen TürkSMD Mimarlık Ödülleri, Basın-Yayın Ödülü, Büyük Ödül, Jüri Özel Ödülü, Yapı Ödülü, Mimarlığa Katkı Ödülü olmak üzere 5 dalda veriliyor.

Gerçekleştirilen törende mimarlık ofislerinin dışında yapı sektöründe bulunan yatırımcı, mühendis-müşavir, müteahhit ve yapı malzemesi üreticileri gibi farklı paydaşlar buluştu. 

“Türk Serbest Mimarlar Derneği olarak büyük bir görev üstleniyoruz”

Törenin açılış konuşmasını yapan TürkSMD Başkanı Ali Osman Öztürk, şunları dile getirdi: “TürkSMD olarak önemli bir görev üstleniyoruz. Mimarlık mesleğinin gelişmesi ve serbest mimarlık hizmetlerinin sorunlarına, kamu ve özel işverenler nezdinde çözümler üretilmesi yönünde çalışmalar yürütüyoruz. TürkSMD Mimarlık ödüllerinin mesleğimize yeni ufuklar açmasını diliyor, ödül alan tüm kişi ve kurumları tebrik ediyorum.”

Törene katılım sağlayan...