29 / 04 / 2024

Tuana Evleri 2. Etap

Tuana Evleri 2. Etap

Haldız İnşaat ve Kent Konut iş birliğiyle hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap'ta daire teslimleri gerçekleştiriliyor.

Tuana Evleri 2. Etap devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Kent Konut’un Tuana 2. Etap inşaatını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Büyükakın, projenin kentin çehresine yeni bir renk katacağını söyledi.

Tuana Evleri 2. etap ihalesi sonuçlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Cedit Mahallesinde yapılan Tuana Evleri'nin ikinci etap çalışması için ihale gerçekleştirdi. Tuana Evleri ikinci etap inşaatı kat karşılığı olarak yapılacak.

Tuana Evleri 2. etap inşaat yapım ihalesi 12 Kasım'da!

Tuana Evleri 2. Etap inşaatı kat karşılığı yapım işi, kat karşılığı inşaat esasına göre yaptırılmak üzere ihale edilecek. Tuana Evleri 2. Etap ihalesi 12 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Tuana Evleri 2. Etap'ta daireler teslim ediliyor!

Haldız İnşaat ve Kent Konut iş birliğiyle hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap'ta daire teslimleri gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Ispartakule Banu Evleri 2'de 36 ay vadeyle!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ispartakule Banu Evleri 2'de teslimlerin Ağustos 2018’de yapılması planlanıyor. Projede firma bünyesinde 36 ay taksit yapılabiliyor...

Bursa Tuana Evleri'nin ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Bursa'nın önemli lokasyonlarından biri olan İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen Tuana Evleri'nde ilk etabın anahtar teslimi Temmuz'da gerçekleşecek. 356 konuttan oluşan projenin ikinci etap teslimleri ise Ekim'de yapılacak.

Kocaeli Tuana Evleri'nin işyeri ihalesine 2. kez talep gelmedi!

2. kez gerçekleşen ihale çıkan Tuana Evleri 1. Etap projesinde yer alan 6 adet işyerinin satışında yine katılım olmadığı için aynı bedel ve şartlarla bugünden itibaren doğrudan satış yöntemi ile işyeri sahip olmak isteyenlere satışları gerçekleştirilecek.

Banu Evleri 2 Ispartakule'de özel avantajlarla ev sahibi olma fırsatı!

Hasanoğlu İnşaat'ın yüksek yatırım fırsatı sunduğu, aile yaşantısına hitap eden projesi Banu Evleri 2 Ispartakule'de özel avantajlarla daire sahibi olunuyor...

Tuana Evleri'ndeki 6 iş yeri satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşa edilen ve vatandaşlara farkı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor.

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları!

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alpiş İnşaat'ın projesi Tuana Evleri Bursa'da teslimler bu yıl Aralık ayında yapılacak...

Bursa Tuana Evleri'nde sona yaklaşılıyor!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Alpiş Group'un, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi'nde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona yaklaşılıyor.

Tuana Evleri'nin işyerleri 6 Mayıs’ta satışa çıkıyor!

Kent Konut tarafından inşa edilen Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metre karelerine göre değişen fiyatlarla 6 Mayıs Cuma günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.

Banu Evleri 2 Ispartakule satış fiyatları!

Banu Evleri 2 Ispartakule satış fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. Banu Evleri 2 Ispartakule projesinde 220 daire ve 16 dükkan yer alıyor...

Banu Evleri 2 Ispartakule ödeme planı!

Banu Evleri 2 Ispartakule ödeme planı dahilinde 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Banu Evleri 2 Ispartakule projesinde 2+1'ler 389 bin TL'ye satılıyor...

Tuana Evleri 2. Etap Haberi

Tuana Evleri 2. Etap


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Haldız İnşaat proje hakkında açıklama yaptı.  İzmit'te özel bir konuma sahip Tuana Evleri 2. Etap projesi, açık ve kapalı otoparkı, çocuk oyun alanları, güvenlik, özel peyzaj ve modern cephe giydirmesi ile yoğun ilgi görüyor. 

Tuana Evleri 2. Etap'ı 5 blok 445 daireden meydana geliyor. Tuana Evleri 2. Etap projesindeki 443'ünün satışı gerçekleştirdi.  Tuana Evleri 2. Etap projesinde peyzaj düzenlemesinin ardından hayat başlayacak.

Haldız İnşaat Tuana Evleri Proje Müdürü Yüksel Erdoğan, projenin son derece kaliteli ve özenli bir işçilik ile inşa edildiğini belirterek, teslim aşamasında daire sahiplerinin Haldız İnşaat ve Kent Konut'a olan güvenlerini boşa çıkarmadıkları için kendilerine teşekkürlerini ilettiklerini aktardı.

Tuana Evleri 2. Etap'ta daire sahibi Alparslan Akgül ise projeyi fazlasıyla beğendiğini, yatırımından son derece...