28 / 04 / 2024

Tuana Evleri ihalesi

Tuana Evleri ihalesi

Kent Konut tarafından inşa edilen Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metre karelerine göre değişen fiyatlarla 6 Mayıs Cuma günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.

Tuana Evleri ikinci etap ihalesini Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Cedit Mahallesi’nde yapılan Tuana Evleri’nin ikinci etap çalışması için ihale gerçekleştirdi. İhaleyi Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon ortaklığı kazandı.

Tuana Evleri Projesi'nin B-3 blok ihalesi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından yapımına devam edilen Tuana Evleri 1. Etap konutları kapsamında inşa edilecek olan B-3 blok ihalesi yapıldı. 8 firma tarafından ihale dosyası satın alınan işin ihalesine 3 firma teklif verdi.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da davet usulü ile gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap nerede? Vadi Evleri 2. Etap'ta kaç konut bulunuyor? İşte projeye ilişkin merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi 3 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesi ertelendi!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi ertelendi. Peki dev projede yeni ihale tarihi ne zaman?

Emlak Konut GYO Florya Evleri projesinin ihalesi 10 Eylül'de!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 10 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Vadi İzmit Evleri'ne alıcı çıkmadı!

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. Satışa çıkan 115 daireye alıcı çıkmadı. 

Isparta Keçiborlu TOKİ Evleri'nin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Keçiborlu'da hayata geçireceği 53 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

Kocaeli Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş., Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır. 

Tuana Evleri 2. Etap'ta daireler teslim ediliyor!

Haldız İnşaat ve Kent Konut iş birliğiyle hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap'ta daire teslimleri gerçekleştiriliyor.

Tuana Evleri 3. Etap'ta yüzde 20 indirim için son günler!

Tuana Evleri 3. Etap projesinde yüzde 20'ye varan tanıtım indirimi 2018’in ilk aylarında sonlandırılacak.

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Tuana Evleri ihalesi Haberi

Tuana Evleri ihalesi


Kent Konut tarafından inşa edilen, vatandaşlara yeni ve farklı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metre karelerine göre değişen fiyatlarla 6 Mayıs Cuma günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.


İHALE ŞARTNAMELERİ


Kurulduğu günden bu yana Kocaeli’nde önemli işlere imza atan Kent Konut’un lokasyon ve ulaşım kolaylığı avantajlarıyla satışa sunduğu Tuana Evleri projesinde bulunan işyerlerinden almak isteyenler, ihaleye ilişkin bilgilere Kent Konut İnş. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlük binasında Teknik İşler Müdürlüğünden ya da kentkonut.com.tr adresinden ulaşabilecek. İhalelerin şartnameleri idarede bedelsiz görülebilir ve 200,00–TL (İki yüz Türk Lirası) karşılığı Kent Konut İnşaat San. ve Tic. A.Ş. / Teknik İşler Müdürlüğü adresinden satın alınabilecek. İhaleye katılacak olanların ihale dokümanını satın almaları ise...