04 / 05 / 2024

Tuana Evleri yalova yolu

Tuana Evleri yalova yolu

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda 292 dairelik yeni bir projeye start verdi.

Yalova Yolu'nda Tuana Evleri'yle değişim başladı!

Selim; Kerim ve Sertaç Karaalp kardeşler, bu kez Bursa'nın en değerli yerlerinden biri olan Yalova Yolu, Sönmez Koç Oto yanında 'Tuana Evleri'ni hayata geçiriyor...

Yalova'da Arap vatandaşlar aldıkları evleri boş tutuyor! 

Yabancıya konut satışı son günlerde yine sık sık gündeme geliyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova'da Arap vatandaşların aldıkları evleri satmadıklarına, kiraya vermediklerine, boş tuttuklarına dikkat çekti. 

Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Yalova Dora Evleri, Yılmazlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Peki Yalova Dora Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Yalova Dora Evleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Kocaeli Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş., Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır. 

Yalova Asude Evleri fiyat 2018!

Kentin merkezinde site özellikli ilk proje olan Yalova Asude Evleri'nde 2 oda 1 salon daireler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor..

Tuana Evleri 2. Etap'ta daireler teslim ediliyor!

Haldız İnşaat ve Kent Konut iş birliğiyle hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap'ta daire teslimleri gerçekleştiriliyor.

Tuana Evleri 3. Etap'ta yüzde 20 indirim için son günler!

Tuana Evleri 3. Etap projesinde yüzde 20'ye varan tanıtım indirimi 2018’in ilk aylarında sonlandırılacak.

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Yalova Doğa Evleri'nin temeli atıldı!

Erdem İnşaat tarafından hayata geçirilen Doğa Evleri projesinin temeli atıldı. Projenin 5-6 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli satışlar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut projelerinden olan Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli daireler almak için verilen sürede sona yaklaşıldı.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

Tuana Evleri yalova yolu Haberi

Tuana Evleri yalova yolu

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda 292 dairelik yeni bir projeye start verdi. Dairelerin yanı sıra 23 dükkânın da olacağı Tuana Evleri, Yalova Yolu'na değer katacak. 


Alpiş Group tarafından Yeni Yalova yolunda /A yapımına başlanan "Tuana Evleri" projesinin basın lansmanı yapıldı. Bursa inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Alpiş Group yeni projesi Tuana Evleri'ni tanıttı. Yeni Yalova Yolu'nda yapımına başlanan projenin tanıtımında Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, Alpiş İnşaat Genel Müdürü Kerim Karaalp, Alpiş İnşaat Ortadoğu Ülkeleri Satış Sorumlusu Abdülhakim Özalp ve projenin mimarı Hasan Sözüneri yer aldı. Projenin yapıldığı bölgede kurulan satış ofisi ve ömek dairede basın mensuplarıyla buluşan Sertaç...