30 / 04 / 2024

tuba altıntop kimdir

tuba altıntop kimdir

Rafet El Roman'ın eski karısı Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan şarkıcı manken Tuba Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

İmam Altınbaş Kimdir?

İmam Altınbaş kimdir? İmam Altınbaş’ın mesleği nedir? İmam Altınbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Nuri Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı kimdir? Nuri Özelmacıklı hangi görevlerde bulundu?

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

Mustafa Hakan Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı kimdir? Mustafa Hakan Özelmacıklı, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Başak Akkoyunlu kimdir?

2012 yılında Chicago Atheneum tarafından Avrupa’da 40 yaş altındaki 40 mimara verilen “Europe 40 Under 40” ödülünü alan Mimar Başak Akkoyunlu kimdir? Başak Akkoyunlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

İlkay Öngün kimdir?

Aslı Sekmen ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermeye devam eden İlkay Öngün kimdir? İlkay Öngün bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlkay Öngün..

Aslı Sekmen kimdir?

İlkay Öngün ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermekte olan Mimar Aslı Sekmen kimdir? Aslı Sekmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Aslı Sekmen..

İsmail Tandoğan kimdir?

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

tuba altıntop kimdir Haberi

tuba altıntop kimdir

 RAFET El Roman'ın eski karısı olan şarkıcı manken Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı. Yakın arkadaşlarıyla Arnavutköy Balıkçısı'na gelen Altıntop'un bir yıllık reklam, tanıtım toplantısı ve billboard çalışmasını içeren anlaşma karşılığında yüksek bir ücret alacağı öğrenildi. 


Habertürk Magazin / Nuri...