30 / 04 / 2024

tuba altıntop reklam filmi

tuba altıntop reklam filmi

Rafet El Roman'ın eski karısı Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan şarkıcı manken Tuba Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı.

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

Altınas Kargo Turizm Reklam Ajansı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınas Kargo Turizm Reklam Ajansı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Mostafalou tarafından kuruldu.

Nezmer Turizm Organizasyon Reklam Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nezmer Turizm Organizasyon Reklam Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Merve Altıntaş ve Gökhan Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Nitelikli konut üretimi ikinci planda kaldı!

Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, nitelikli konut üretiminin ikinci planda tutulduğunu belirtti. Alpaslan, "Akıllı mimari adı altında reklamı yapılan konutların daha sonra yapısal problemleri olduğunu görüyoruz" dedi.

Galvanizciler İnşaat Metal Elektrik Temizlik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galvanizciler İnşaat Metal Elektrik Temizlik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kuvvet tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Akal Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akın Altıntop tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi' nde kuruldu.

Altındağ Belediyesi vergi ödeme tarihlerini birleştirdi!

Vatandaşların memnuniyetini hep en ön planda tutan Altındağ Belediyesi, vergi ödeme tarihlerini birleştirdi. Çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergisi, bu ayın sonuna kadar ödenmesi gereken emlak vergisiyle aynı zaman diliminde ödenebilecek.

Elbe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elbe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hamdi Altıntop Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Orkun Demir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Ataşehir'de kuruldu.

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sinan Orkun Demir, İsmail Hakkı Karaduman, Hamdi Altıntop, Niyazi Özgür Demir ve Melih Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Rafet El Roman’ın Beyoğlu’ndaki ofisine haciz geldi!

Tuğba Altıntop 142 bin TL’lik tazminatı alamayınca Rafet El Roman'ın ofisini haczettirdi. Altıntop’un alacağı, yediemine teslim edilen hacizli eşyaların satılmasıyla ödenecek.

ERA'nın Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'na yoğun ilgi!

ERA Gayrimenkul, start verdiği ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na ilgi yoğun. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.

Rafet El Roman'ın Beyoğlu ofisine haciz geldi!

Boşanınca ortak oldukları müzik şirketinden hakkını alamayan Tuğba Altıntop, eski eşine tazminat davası açtı. Rafet El Roman parayı ödemeyince ofisini haciz memurları bastı.

Yıldız sayısını fazla gösteren otellere reklam durdurma cezası!

Tüketiciye “Kayıp yıldızlar otelinde kalmayın” uyarısı yapan Bakanlık, otel reklamlarını mercek altına aldı. Şikayetler incelenince, 9 otel ve turizm tesisini idari para ve reklam durdurma cezası verildi.

tuba altıntop reklam filmi Haberi

tuba altıntop reklam filmi

 RAFET El Roman'ın eski karısı olan şarkıcı manken Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı. Yakın arkadaşlarıyla Arnavutköy Balıkçısı'na gelen Altıntop'un bir yıllık reklam, tanıtım toplantısı ve billboard çalışmasını içeren anlaşma karşılığında yüksek bir ücret alacağı öğrenildi. 


Habertürk Magazin / Nuri...