22 / 05 / 2024

Tüed başkanlar kurulu toplantısı

Tüed başkanlar kurulu toplantısı

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanlar Kurulu'nun 108 şubeden başkanının katılımıyla Ankara'da emeklileri yakından ilgilendiren konuları konuştu. Emeklilere kira yardımı teklifi talep edildi. 

Bakan Özhaseki: Belediye başkanları şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar, gelsinler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Belediye başkanlarına kentsel dönüşüm çağrısında bulundu ve "Belediye başkanları şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar, gelsinler" dedi. İşte o açıklama...

Kamu bankaları ve özel bankalar emekli promosyonlarını yükseltecek mi? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama! 

TÜED Başkanı Kazım Ergün, emekli maaş promosyonları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "Başta kamu bankaları olmak üzere bankalar promosyon rakamlarında artışa gitmeli" dedi. İşte Ergün'ün o açıklaması...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek! Çifte bayram için geri sayım başladı!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği ikramiye için geri sayım başladı. Eğer TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek. Gözler Meclis'e çevrildi. İşte maaş ikramiyelerinde son dakika...

Çiftçiler aman dikkat! Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını kaçırmayın! Son tarih resmen açıklandı! 

Çiftçi Kayıt Sistemi için başvurular 1 Eylül tarihinde resmen başlamıştı. Peki Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için son tarih ne zaman? Nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

Harbiye Konserleri başlıyor! Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu'nun bilet fiyatları ne kadar?  İşte tam liste...

N Kolay Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor. Birçok sanatçının sahne alacağı konser serisinde Tan Taşçı da birkaç konser birden verecek. Peki Tan Taşçı'yı canlı olarak seyretmek ve dinlemek isteyenler kaç TL ödeyecek. İşte Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu bilet fiyatları...

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

Migros’ta süt indirimleri başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta dev süt indirimi başladı! Pastörize sütlerde yüzde 25 indirim başladı. İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi…

Avrupa Merkez Bankası başkanları resmen açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro 8 gün sonra böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası başkanları 50 baz puan artırımının ardından bile daha fazla faiz artışının geleceğini resmen açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro böyle olacak.

Tüed başkanlar kurulu toplantısı Haberi

Tüed başkanlar kurulu toplantısı

Ankara'da toplanan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanlar Kurulu, emeklileri yakından ilgilendiren konuları görüştü. 

Posta Gazetesi'nde yer alan, Ankara'da 108 şube başkanının katılımıyla Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanlar Kurulu, emeklileri yakından ilgilendiren konuları görüştü.

TÜED Başkanlar Kurulu'nun şu talepleri şunlar:

- Emeklinin gelirinin yaklaşık 600 lirası kira ve ısınmaya gitmekte. Hükümetten talebimiz, kışın zorlu koşullarında emeklilere 'kira ve yakacak yardımı' yapılması.

- Enflasyon nedeniyle oluşan kaybın telafisi için seyyanen zam yapılmalı, emekli refahtan pay almalı.

- Emekli aylıkları hesaplama sistemini belirleyen güncellenme katsayısı ile aylık bağlama oranı sosyal güvenliğin evrensel normuna göre yeniden belirlenmeli.

- Dini bayramlar öncesinde emeklilere ödenen bin liralık bayram ikramiyeleri yıllık TÜFE oranında...