10 / 05 / 2024

tufan elbistanlı

tufan elbistanlı

Aircon Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tufan Elbistanlı tarafından, 10 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu.

Longart Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Longart Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Orhan, Ahmet İbrahimağaoğlu ve Taha Tufan ortaklığında kuruldu.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Yabancılara gayrimenkul satışları raydan çıktı! Arsa ve araziler yüksek tekliflerle vatandaşın elinden alınıyor!

Kıbrıs'ta yabancıya konut satışlarının raydan çıktığını belirten Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, yüksek tekliflerle vatandaşın elindeki toprakların alındığını söyledi. 

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tufan ve Levent Mete ortaklığında kuruldu.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Farabi Danışmanlık İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Danışmanlık İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Tufan Öztol tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten 1 Haziran tahmini! Hem altın hem de dolar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1 Haziran için bir uyarıda bulundu. Memiş, büyük bir tufanın gelmekte olduğunu ve dolar, altın ve borsa gibi yatırım araçlarında işlem yapanları dikkatli olmaları konusunda uyardı. İşte tüm detaylar...

Piyasalarda dolar tufanı! Bu fırsatı kaçıranlar başını taşlara vuracak!

İslam Memiş, piyasaları sarsacak olan açıklamalarda bulundu. İşte Memiş’ten gelen yeni seviye tahminini!

Akaryakıtta zam tufanı başlıyor! Benzin ve motorine tam bu kadar zam gelecek! Sürücüler dikkat! 

Geçtiğimiz hafta benzin ve motorine gelen peş peşe indirimler yüzleri güldürmüştü. Ancak sürücülere pazartesi için zam sürprizi geldi. Peki son dakika fiyatlar kaç TL? İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 7 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Lova İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lova İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Kancıoğlu ve Tufan Balekoğlu ortaklığında kuruldu.

tufan elbistanlı Haberi

tufan elbistanlı

Aircon Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tufan Elbistanlı tarafından, 10 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu. 


Aircon Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3-1 Her türlü inşaat ve taahhüt işi yapmak,arsalar alarak bu arsalar üzerine kat karşılığı veya kendi adına veya ödeme karşılığı her türlü bina ve inşaat yapmak,arsa alıp parselasyon işlemleri yapmak,arsa üzerine her türlü alt yapı ve üst yapı inşaatı yapmak,almak ve satmak. 3-2 Yurt içinde ve yurt dışında genel,katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün resmi dairelerin,resmi müesseselerin,resmi teşebbüs ve kuruluşların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, inşaat,onarım, güçlendirme, takviye, restorasyon,her türlü mekanik tesisat,teçhizat,montaj taahhüt işleri ile proje,teknik müşavirlik,denetim,mimarlık ve mühendislik hizmetlerine ilişkin ihale,arttırma, eksiltme,anahtar teslimi...