10 / 05 / 2024

Tufan Sezgin

Tufan Sezgin

Yuem Yapı Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi, Adem Aydinç, Cem Terzi, Tufan Sezgin tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Kağıthane, Yeşilce Mahallesi'nde kuruldu.

Sezgin Tanrıkulu: Korkunç rantlar var, o bölgeleri talan ettiler!

Diyarbakır'daki imar değişikliğine ilişkin konuşan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, korkunç rantların olduğunu ve Sur ve Bağlar'ın talan edildiğini söyledi.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşında zam tufanı! Rakamlar peş peşe geldi! Şimdi yeni maaşınıza bakın!

Binlerce vatandaşın merakla beklediği 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşında zam tufanı! Rakamlar peş peşe geldi! Şimdi yeni maaşınıza bakın!

Motorine bu gece 83 kuruş zam geliyor! Akaryakıtta zam tufanı! Opet, PO, Total, Shell 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Milyonlarca sürücü akaryakıtta indirim haberi beklerken, yeniden zam yağmuru başladı. Motorine bu gece 83 kuruş zam geliyor! Akaryakıtta zam tufanı! Opet, PO, Total, Shell 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Zam tufanı peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin faydalandığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Zam tufanı peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

İslam Memiş altın ve dolarda yaşanacak büyük tufanın tarihini verdi: Ben elde olanı sattım diyerek duyurdu

Altın ve dolar piyasasında yaşancak büyük tufan ne zaman kopacak. Piyasaların yakından takip ettiği bir isim olarak son dönemde ismi ön plana çıkan İslam Memiş, altın ve dolar alacaklara çok çarpıcı uyarılar yaptı.

Altın piyasasının kahini İslam Memiş, bu defa çok açık konuştu: Büyük tufanın ayak sesleri

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmalarla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Memiş, "Büyük tufanın ayak sesleri" ifadelerini kullandı. 

Tufan Sezgin Haberi

Tufan Sezgin

Yuem Yapı Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi, Adem Aydinç, Cem Terzi, Tufan Sezgin tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Yuem Yapı Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi iş konusu;Her türlü mimarlık hizmetleri vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yuem Yapı Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi adres: Kağıthane, Yeşilce Mahallesi, Halil Rahman Caddesi,...