16 / 05 / 2024

Tuğba Öztürk mimarlık

Tuğba Öztürk mimarlık

Mimar Tuğba Öztürk kimdir? Mimar Tuğba Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Tuğba Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tuğba Öztürk...

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Mahinur Öztürk Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahinur Öztürk Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Mahinur Öztürk tarafından kuruldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Öztürk tarafından kuruldu.

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda İlker Öztürk tarafından kuruldu.

Kreativ İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreativ İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Öztürk tarafından kuruldu.

Art Time Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Time Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Davutoğlu ve Uğur Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Erz Grup Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erz Grup Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih Akbulut, Yavuz Türkoğlu, Ercan Öztürk ve Nazif Soylu ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün Aylin Doğan Ömür tarafından kuruldu.

İfö İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İfö İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Nurcan Öztürk tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tuğba Öztürk mimarlık Haberi

Tuğba Öztürk mimarlık

Tuğba Öztürk kimdir?

Lisans eğitimini 2008 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinde tamamlayan Tuğba Öztürk, eğitimine İstanbul Teknik Ünivesitesi’nde Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı’nda devam etmiştir. 


Lisans ve Yüksek lisans eğitimi boyunca mimari proje pratiği ile mimari tasarım teorisi arasındaki ilişkiyle ilgilenmiş, mekânsal dönüşümün mimari ve sosyolojik boyutları üzerine çalışmalar yapmıştır. 


2008-2011 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde “Kayıtdışı” tasarım haftasının kurucu ekibinde yer almış ve çeşitli etkinliklerinde aktif rol almıştır. Eğitim süresinde mesleki pratiğine ofis bazlı projeler ve yarışmalar ile devam etmiştir. 


2011 yılında katıldığı, Kentin Kesişme Alanları/2023: “Kesişimler” konulu yarışmada projesi, Uluslararası Genç Mimarlar Fikir Projesi 2.lik ödülüne layık görülmüştür. 2012 yılından itibaren mesleki çalışmalarına AVCIARCHITECTS bünyesinde mimar olarak devam etmektedir.


İletişim bilgileri:

İstanbul 

9/4 Turnacıbaşı Sokak, Beyoğlu, 34433 

+90 (0)212 292 79 09 T 

+90 (0)212 292 79...