29 / 04 / 2024

Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu

Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu

Tuğçelik Aliminyum ve metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu kullanımına ilişkin bilgi yayınladı.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Borsadaki 23 hissede lotlar katlanıyor! 1 hisseye 5 hisse veriliyor! Hangi şirketler sermaye artıracak? 

Borsa İstanbul’da işlem gören pek çok şirker SPK'ya bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulundu. Yüzde 500 oranındaki bedelsizini erteleyen Tuğçelik ise dikkatleri çekti. Peki hangi şirketler sermaye artırım onayı bekliyor?

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Tugay Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tugay Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğay Çelik tarafından kuruldu.

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Adli Yıl açılışının Saray'da yapılmasıyla ilgi konuştu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir." ifadelerini kullandı. 

Serpa Hırdavat İnşaat Demir Çelik Saç Elektrik Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpa Hırdavat İnşaat Demir Çelik Saç Elektrik Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Aydın tarafından kuruldu.

Serçelik Kütük Ev Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik Kütük Ev Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahhatin Halim tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Gökçeali Caddesi'nde kuruldu.

Kaf Çelik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kaf Çelik İnşaat Anonim Şirketi, Hakan Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ragip Arabacıgil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Pendik, Yenişehir, Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Ceylandağ Turizm Otomotiv İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylandağ Turizm Otomotiv İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efendi Ceylan tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Mac Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem Demirçivi ve Sevim Gül ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

Alkarya İnşaat Çelik Konstrüksiyon Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkarya İnşaat Çelik Konstrüksiyon Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefter Alanur ve Ejder Ceylan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Fathy Mohamed Hassan tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

E Çelik İnşaat ve Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Çelik İnşaat ve Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Tutar tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Halitpaşa Caddesi, Bakır Apartmanı'nda kuruldu.

Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu Haberi

Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu

Tuğçelik Aliminyum tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII.128.1 sayılı Pay Tebliğnin 33.maddesi uyarınca Şirket Yönetim Kurulu'nun hazırladığı ve halka açık olmayan ortakların paylarının sermaye artırımı yoluyla elde edilen fonun izahnamede belirtilen şekilde kullanılıp kullanılmadığına ilişkin rapor...